• di. jun 6th, 2023
Stalhouderij in Groningen

Partycentrum Vreewyk BV

Lijsterbeswal 10

9203 LZ Drachten

Friesland

U kunt ons bellen op: 0512-530585

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Partycentrum Vreewyk BV in Drachten super lekker eten

Als je nou gezellig wat wilt eten in Drachten, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Drachten, Partycentrum Vreewyk BV is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Partycentrum Vreewyk BV is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Partycentrum Vreewyk BV.

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Drachten!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Drachten. Heb je zin in Restaurants nederland? Ga dan gezellig met de hele familie naar Partycentrum Vreewyk BV en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Partycentrum Vreewyk BV overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Partycentrum Vreewyk BV in Drachten is gevestigd op adres en bereikbaar via onderstaande contactgegevens.

Check ook even de reviews van Partycentrum Vreewyk BV en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Partycentrum Vreewyk BV in Drachten kun je ook de adresgegevens: Lijsterbeswal 10 in Drachten vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 0512-530585 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Partycentrum Vreewyk BV in Drachten hier rekening mee houden. Of mail ze via

Benieuwd naar wat je voorgeschoteld krijgt?

Op de webpagina van Partycentrum Vreewyk BV in Drachten biedt Partycentrum Vreewyk BV  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Partycentrum Vreewyk BV! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Partycentrum Vreewyk BV is erg populair reserveer voor je gezelschap!

Gezien de populariteit van Partycentrum Vreewyk BV is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Partycentrum Vreewyk BV in Drachten laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Partycentrum Vreewyk BV biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Partycentrum Vreewyk BV in Drachten

Op zoek naar lekker en goed eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Partycentrum Vreewyk BV in Drachten geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Wil je een keer heel wat anders proberen

Heb je zin om wat te eten in Drachten, maar wil je een keer verandering van spijs? Partycentrum Vreewyk BV is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurants nederland de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Partycentrum Vreewyk BV in Drachten behoort zeker tot een van de beste Restaurants nederland in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Italiaans in Drachten

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Drachten gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Of wil je Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Drachten.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Fan van Sushi? In Drachten zijn er mogelijkheden

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Drachten geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Korting en acties vind je op de website van Partycentrum Vreewyk BV in Drachten!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Partycentrum Vreewyk BV in Drachten gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Partycentrum Vreewyk BV in Drachten actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Partycentrum Vreewyk BV in Drachten kun je de kortingen vinden en ook of Partycentrum Vreewyk BV speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Partycentrum Vreewyk BV in Drachten voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Partycentrum Vreewyk BV in Drachten kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Met een groter gezelschap uit eten? Verzeker jezelf van een tafel en reserveer!

Surf even snel naar de website van Partycentrum Vreewyk BV en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Partycentrum Vreewyk BV in Drachten en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Partycentrum Vreewyk BV vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurants nederland.

Neem contact op met Partycentrum Vreewyk BV via de telefoon op: 0512-530585. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Partycentrum Vreewyk BV op: Lijsterbeswal 10 in Drachten.