• wo. mei 29th, 2024
Stalhouderij in Groningen

VOF De Kookerij

Jan van der Heijdenstraat 42

1221 EJ Hilversum

Noord Holland

U kunt ons bellen op: 035-6839438

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

VOF De Kookerij in Hilversum super lekker eten

Als je nou gezellig wat wilt eten in Hilversum, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Hilversum, VOF De Kookerij is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over VOF De Kookerij is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij VOF De Kookerij.

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Hilversum!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Hilversum. Heb je zin in Restaurants nederland? Ga dan gezellig met de hele familie naar VOF De Kookerij en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van VOF De Kookerij overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

VOF De Kookerij in Hilversum is gevestigd op adres en bereikbaar via onderstaande contactgegevens.

Check ook even de reviews van VOF De Kookerij en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van VOF De Kookerij in Hilversum kun je ook de adresgegevens: Jan van der Heijdenstraat 42 in Hilversum vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 035-6839438 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van VOF De Kookerij in Hilversum hier rekening mee houden. Of mail ze via

Benieuwd naar wat je voorgeschoteld krijgt?

Op de webpagina van VOF De Kookerij in Hilversum biedt VOF De Kookerij  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij VOF De Kookerij! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

VOF De Kookerij is erg populair reserveer voor je gezelschap!

Gezien de populariteit van VOF De Kookerij is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij VOF De Kookerij in Hilversum laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten VOF De Kookerij biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

VOF De Kookerij in Hilversum

Op zoek naar lekker en goed eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij VOF De Kookerij in Hilversum geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Wil je een keer heel wat anders proberen

Heb je zin om wat te eten in Hilversum, maar wil je een keer verandering van spijs? VOF De Kookerij is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurants nederland de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en VOF De Kookerij in Hilversum behoort zeker tot een van de beste Restaurants nederland in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Italiaans in Hilversum

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Hilversum gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Of wil je Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Hilversum.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Fan van Sushi? In Hilversum zijn er mogelijkheden

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Hilversum geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Korting en acties vind je op de website van VOF De Kookerij in Hilversum!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft VOF De Kookerij in Hilversum gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of VOF De Kookerij in Hilversum actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van VOF De Kookerij in Hilversum kun je de kortingen vinden en ook of VOF De Kookerij speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van VOF De Kookerij in Hilversum voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van VOF De Kookerij in Hilversum kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Met een groter gezelschap uit eten? Verzeker jezelf van een tafel en reserveer!

Surf even snel naar de website van VOF De Kookerij en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij VOF De Kookerij in Hilversum en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van VOF De Kookerij vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurants nederland.

Neem contact op met VOF De Kookerij via de telefoon op: 035-6839438. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind VOF De Kookerij op: Jan van der Heijdenstraat 42 in Hilversum.

Door Rick