• di. dec 5th, 2023
Café- Restaurant Het Wapen Van Grouw in Grou

Constant & Van de Vossenberg

Bosweg 40

5845 EB Sint Anthonis

Noord Brabant

U kunt ons bellen op: 0485-382803

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Constant & Van de Vossenberg in Sint Anthonis geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Sint Anthonis is Constant & Van de Vossenberg

Als je nou gezellig wat wilt eten in Sint Anthonis, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Sint Anthonis, Constant & Van de Vossenberg is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Constant & Van de Vossenberg is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Constant & Van de Vossenberg.

Constant & Van de Vossenberg is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van Constant & Van de Vossenberg is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Constant & Van de Vossenberg in Sint Anthonis laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Constant & Van de Vossenberg biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van Constant & Van de Vossenberg in Sint Anthonis biedt Constant & Van de Vossenberg  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Constant & Van de Vossenberg! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar Constant & Van de Vossenberg in Sint Anthonis!

Heb je zin om wat te eten in Sint Anthonis, maar wil je een keer verandering van spijs? Constant & Van de Vossenberg is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurants nederland de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Constant & Van de Vossenberg in Sint Anthonis behoort zeker tot een van de beste Restaurants nederland in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Constant & Van de Vossenberg in Sint Anthonis

Constant & Van de Vossenberg in Sint Anthonis daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Sint Anthonis. Heb je zin in Restaurants nederland? Ga dan gezellig met de hele familie naar Constant & Van de Vossenberg en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Constant & Van de Vossenberg overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van Constant & Van de Vossenberg in Sint Anthonis!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Constant & Van de Vossenberg in Sint Anthonis kun je de kortingen vinden en ook of Constant & Van de Vossenberg speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Constant & Van de Vossenberg in Sint Anthonis voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Constant & Van de Vossenberg in Sint Anthonis kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Constant & Van de Vossenberg in Sint Anthonis gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Constant & Van de Vossenberg in Sint Anthonis actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van Constant & Van de Vossenberg vind je hier 

Check ook even de reviews van Constant & Van de Vossenberg en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Constant & Van de Vossenberg in Sint Anthonis kun je ook de adresgegevens: Bosweg 40 in Sint Anthonis vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 0485-382803 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Constant & Van de Vossenberg in Sint Anthonis hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Constant & Van de Vossenberg en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Constant & Van de Vossenberg in Sint Anthonis en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Constant & Van de Vossenberg vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurants nederland.

Neem contact op met Constant & Van de Vossenberg via de telefoon op: 0485-382803. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Constant & Van de Vossenberg op: Bosweg 40 in Sint Anthonis.

Door Rick