• di. apr 16th, 2024
VOF Adamidu-Epskamp- Ziangalos-Sarantoudi in Ede

VOF in de Groene Lantaarn

Hoogeveenseweg 17

7921 PC Zuidwolde

Drenthe

U kunt ons bellen op: 0528-372938

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Waar kun je lekker eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij VOF in de Groene Lantaarn in Zuidwolde geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Top restaurant VOF in de Groene Lantaarn in Zuidwolde

Als je nou gezellig wat wilt eten in Zuidwolde, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Zuidwolde, VOF in de Groene Lantaarn is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over VOF in de Groene Lantaarn is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij VOF in de Groene Lantaarn.

Lees reviews van VOF in de Groene Lantaarn en vind hier, adres- en contact gegevens 

Check ook even de reviews van VOF in de Groene Lantaarn en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van VOF in de Groene Lantaarn in Zuidwolde kun je ook de adresgegevens: Hoogeveenseweg 17 in Zuidwolde vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 0528-372938 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van VOF in de Groene Lantaarn in Zuidwolde hier rekening mee houden. Of mail ze via

VOF in de Groene Lantaarn is heel geliefd dus reserveer alvast!

Gezien de populariteit van VOF in de Groene Lantaarn is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij VOF in de Groene Lantaarn in Zuidwolde laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten VOF in de Groene Lantaarn biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Benieuwd naar wat je te eten gaat krijgen!

Op de webpagina van VOF in de Groene Lantaarn in Zuidwolde biedt VOF in de Groene Lantaarn  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij VOF in de Groene Lantaarn! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
VOF in de Groene Lantaarn in Zuidwolde

Zin in Restaurants nederland? VOF in de Groene Lantaarn in Zuidwolde een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Zuidwolde. Heb je zin in Restaurants nederland? Ga dan gezellig met de hele familie naar VOF in de Groene Lantaarn en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van VOF in de Groene Lantaarn overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Of wat anders in Zuidwolde?

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Zuidwolde gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Fan van Aziatisch? In Zuidwolde kan je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Zuidwolde geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Of Grieks of Turks? Het kan allemaal!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Zuidwolde.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check het web voor acties!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft VOF in de Groene Lantaarn in Zuidwolde gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of VOF in de Groene Lantaarn in Zuidwolde actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Denk ook aan VOF in de Groene Lantaarn in Zuidwolde!

Heb je zin om wat te eten in Zuidwolde, maar wil je een keer verandering van spijs? VOF in de Groene Lantaarn is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurants nederland de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en VOF in de Groene Lantaarn in Zuidwolde behoort zeker tot een van de beste Restaurants nederland in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Vin veel informatie op de website van VOF in de Groene Lantaarn in Zuidwolde!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van VOF in de Groene Lantaarn in Zuidwolde kun je de kortingen vinden en ook of VOF in de Groene Lantaarn speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van VOF in de Groene Lantaarn in Zuidwolde voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van VOF in de Groene Lantaarn in Zuidwolde kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Wil je het mooiste plekje? Bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van VOF in de Groene Lantaarn en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij VOF in de Groene Lantaarn in Zuidwolde en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van VOF in de Groene Lantaarn vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurants nederland.

Neem contact op met VOF in de Groene Lantaarn via de telefoon op: 0528-372938. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind VOF in de Groene Lantaarn op: Hoogeveenseweg 17 in Zuidwolde.

Door Amanda