• wo. jun 19th, 2024
Café- Restaurant Het Wapen Van Grouw in Grou

VOF De Deugniet

Hoofdstraat 10

9531 AE Borger

Drenthe

U kunt ons bellen op: 0599-236866

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij VOF De Deugniet in Borger geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Borger is VOF De Deugniet

Als je nou gezellig wat wilt eten in Borger, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Borger, VOF De Deugniet is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over VOF De Deugniet is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij VOF De Deugniet.

VOF De Deugniet is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van VOF De Deugniet is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij VOF De Deugniet in Borger laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten VOF De Deugniet biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van VOF De Deugniet in Borger biedt VOF De Deugniet  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij VOF De Deugniet! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar VOF De Deugniet in Borger!

Heb je zin om wat te eten in Borger, maar wil je een keer verandering van spijs? VOF De Deugniet is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurants nederland de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en VOF De Deugniet in Borger behoort zeker tot een van de beste Restaurants nederland in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

VOF De Deugniet in Borger

VOF De Deugniet in Borger daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Borger. Heb je zin in Restaurants nederland? Ga dan gezellig met de hele familie naar VOF De Deugniet en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van VOF De Deugniet overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van VOF De Deugniet in Borger!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van VOF De Deugniet in Borger kun je de kortingen vinden en ook of VOF De Deugniet speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van VOF De Deugniet in Borger voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van VOF De Deugniet in Borger kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft VOF De Deugniet in Borger gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of VOF De Deugniet in Borger actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van VOF De Deugniet vind je hier 

Check ook even de reviews van VOF De Deugniet en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van VOF De Deugniet in Borger kun je ook de adresgegevens: Hoofdstraat 10 in Borger vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 0599-236866 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van VOF De Deugniet in Borger hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van VOF De Deugniet en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij VOF De Deugniet in Borger en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van VOF De Deugniet vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurants nederland.

Neem contact op met VOF De Deugniet via de telefoon op: 0599-236866. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind VOF De Deugniet op: Hoofdstraat 10 in Borger.

Door Rick