• do. apr 18th, 2024
VOF Adamidu-Epskamp- Ziangalos-Sarantoudi in Ede

Tante Zwaantje

Langestreek 11

9166 LA Schiermonnikoog

Friesland

U kunt ons bellen op: 0519-531526

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Waar kun je lekker eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Tante Zwaantje in Schiermonnikoog geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Top restaurant Tante Zwaantje in Schiermonnikoog

Als je nou gezellig wat wilt eten in Schiermonnikoog, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Schiermonnikoog, Tante Zwaantje is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Tante Zwaantje is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Tante Zwaantje.

Lees reviews van Tante Zwaantje en vind hier, adres- en contact gegevens 

Check ook even de reviews van Tante Zwaantje en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Tante Zwaantje in Schiermonnikoog kun je ook de adresgegevens: Langestreek 11 in Schiermonnikoog vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 0519-531526 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Tante Zwaantje in Schiermonnikoog hier rekening mee houden. Of mail ze via

Tante Zwaantje is heel geliefd dus reserveer alvast!

Gezien de populariteit van Tante Zwaantje is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Tante Zwaantje in Schiermonnikoog laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Tante Zwaantje biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Benieuwd naar wat je te eten gaat krijgen!

Op de webpagina van Tante Zwaantje in Schiermonnikoog biedt Tante Zwaantje  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Tante Zwaantje! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
Tante Zwaantje in Schiermonnikoog

Zin in Restaurants nederland? Tante Zwaantje in Schiermonnikoog een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Schiermonnikoog. Heb je zin in Restaurants nederland? Ga dan gezellig met de hele familie naar Tante Zwaantje en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Tante Zwaantje overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Of wat anders in Schiermonnikoog?

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Schiermonnikoog gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Fan van Aziatisch? In Schiermonnikoog kan je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Schiermonnikoog geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Of Grieks of Turks? Het kan allemaal!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Schiermonnikoog.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check het web voor acties!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Tante Zwaantje in Schiermonnikoog gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Tante Zwaantje in Schiermonnikoog actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Denk ook aan Tante Zwaantje in Schiermonnikoog!

Heb je zin om wat te eten in Schiermonnikoog, maar wil je een keer verandering van spijs? Tante Zwaantje is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurants nederland de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Tante Zwaantje in Schiermonnikoog behoort zeker tot een van de beste Restaurants nederland in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Vin veel informatie op de website van Tante Zwaantje in Schiermonnikoog!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Tante Zwaantje in Schiermonnikoog kun je de kortingen vinden en ook of Tante Zwaantje speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Tante Zwaantje in Schiermonnikoog voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Tante Zwaantje in Schiermonnikoog kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Wil je het mooiste plekje? Bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Tante Zwaantje en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Tante Zwaantje in Schiermonnikoog en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Tante Zwaantje vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurants nederland.

Neem contact op met Tante Zwaantje via de telefoon op: 0519-531526. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Tante Zwaantje op: Langestreek 11 in Schiermonnikoog.

Door Amanda