• zo. apr 14th, 2024
Café- Restaurant Het Wapen Van Grouw in Grou

Restaurant Wok De Geulhof VOF

Maastrichterweg 6

6231 BK Meerssen

Limburg

U kunt ons bellen op: 043-3647300

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Restaurant Wok De Geulhof VOF in Meerssen geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Meerssen is Restaurant Wok De Geulhof VOF

Als je nou gezellig wat wilt eten in Meerssen, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Meerssen, Restaurant Wok De Geulhof VOF is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Restaurant Wok De Geulhof VOF is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Restaurant Wok De Geulhof VOF.

Restaurant Wok De Geulhof VOF is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van Restaurant Wok De Geulhof VOF is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Restaurant Wok De Geulhof VOF in Meerssen laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Restaurant Wok De Geulhof VOF biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van Restaurant Wok De Geulhof VOF in Meerssen biedt Restaurant Wok De Geulhof VOF  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Restaurant Wok De Geulhof VOF! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar Restaurant Wok De Geulhof VOF in Meerssen!

Heb je zin om wat te eten in Meerssen, maar wil je een keer verandering van spijs? Restaurant Wok De Geulhof VOF is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Chinees restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Restaurant Wok De Geulhof VOF in Meerssen behoort zeker tot een van de beste Chinees restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Restaurant Wok De Geulhof VOF in Meerssen

Restaurant Wok De Geulhof VOF in Meerssen daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Meerssen. Heb je zin in Chinees restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Restaurant Wok De Geulhof VOF en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Restaurant Wok De Geulhof VOF overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van Restaurant Wok De Geulhof VOF in Meerssen!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Restaurant Wok De Geulhof VOF in Meerssen kun je de kortingen vinden en ook of Restaurant Wok De Geulhof VOF speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Restaurant Wok De Geulhof VOF in Meerssen voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Restaurant Wok De Geulhof VOF in Meerssen kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Restaurant Wok De Geulhof VOF in Meerssen gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Restaurant Wok De Geulhof VOF in Meerssen actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van Restaurant Wok De Geulhof VOF vind je hier 

Check ook even de reviews van Restaurant Wok De Geulhof VOF en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Restaurant Wok De Geulhof VOF in Meerssen kun je ook de adresgegevens: Maastrichterweg 6 in Meerssen vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 043-3647300 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Restaurant Wok De Geulhof VOF in Meerssen hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Restaurant Wok De Geulhof VOF en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Restaurant Wok De Geulhof VOF in Meerssen en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Restaurant Wok De Geulhof VOF vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Chinees restaurant.

Neem contact op met Restaurant Wok De Geulhof VOF via de telefoon op: 043-3647300. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Restaurant Wok De Geulhof VOF op: Maastrichterweg 6 in Meerssen.

Door Rick