• wo. jul 24th, 2024
De Duck in Veenendaal. Lekker restaurants in de buurt van Veenendaal

Kota Radja Hattem

Nieuweweg 44

8051 EE Hattem

Gelderland

U kunt ons bellen op: 384441656

Of e-mailen naar: [email protected]

En bezoek onze website: https://kotaradjahattem.nl/

Tips en tricks voor lekker en goed eten, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Kota Radja Hattem in Hattem geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Het beste restaurant is Kota Radja Hattem in Hattem

Als je nou gezellig wat wilt eten in Hattem, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Hattem, Kota Radja Hattem is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Kota Radja Hattem is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Kota Radja Hattem.

Zin in Chinees restaurant? Kota Radja Hattem in Hattem is absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Hattem. Heb je zin in Chinees restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Kota Radja Hattem en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Kota Radja Hattem overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Reviews, adres- en contactgegevens online van Kota Radja Hattem

Check ook even de reviews van Kota Radja Hattem en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website https://kotaradjahattem.nl/ van Kota Radja Hattem in Hattem kun je ook de adresgegevens: Nieuweweg 44 in Hattem vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 384441656 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Kota Radja Hattem in Hattem hier rekening mee houden. Of mail ze via [email protected]

Bella Italia in Hattem reserveer een plaatsje!

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Hattem gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Kota Radja Hattem is populair dus reserveer vooraf!

Gezien de populariteit van Kota Radja Hattem is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Kota Radja Hattem in Hattem laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Kota Radja Hattem biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Fan van Sushi? In Hattem moet je zijn!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Hattem geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Hunker alvast naar wat je voorgeschoteld gaat krijgen!

Op de webpagina van Kota Radja Hattem in Hattem biedt Kota Radja Hattem  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Kota Radja Hattem! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
Kota Radja Hattem in Hattem

Grieks of Turks? De keus is aan jou!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Hattem.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check de webpagina voor acties en kortingen!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Kota Radja Hattem in Hattem gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Kota Radja Hattem in Hattem actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Een keer wat anders? Ga naar Kota Radja Hattem in Hattem!

Heb je zin om wat te eten in Hattem, maar wil je een keer verandering van spijs? Kota Radja Hattem is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Chinees restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Kota Radja Hattem in Hattem behoort zeker tot een van de beste Chinees restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Verzeker jezelf van een tafel en bel even!

Surf even snel naar de website van Kota Radja Hattem en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Kota Radja Hattem in Hattem en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Kota Radja Hattem vinden.

Kijk voor korting op de website van Kota Radja Hattem in Hattem!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Kota Radja Hattem in Hattem kun je de kortingen vinden en ook of Kota Radja Hattem speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Kota Radja Hattem in Hattem voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Kota Radja Hattem in Hattem kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Chinees restaurant.

Neem contact op met Kota Radja Hattem via de telefoon op: 384441656. Of via email: [email protected]. Of bezoek hun website: https://kotaradjahattem.nl/

Je vind Kota Radja Hattem op: Nieuweweg 44 in Hattem.

Door Maaike