• zo. jul 21st, 2024
Boerderij Hermans Dijkstra in Midwolda

Pizzeria LA Rond

Het Rond 33

3995 DK Houten

Utrecht

U kunt ons bellen op: 030-6352976

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Het beste restaurant is Pizzeria LA Rond in Houten

Als je nou gezellig wat wilt eten in Houten, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Houten, Pizzeria LA Rond is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Pizzeria LA Rond is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Pizzeria LA Rond.

Pizzeria LA Rond in Houten absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Houten. Heb je zin in Italiaans restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Pizzeria LA Rond en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Pizzeria LA Rond overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Adres- en contactgegevens van Pizzeria LA Rond vind je hieronder met reviews

Check ook even de reviews van Pizzeria LA Rond en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Pizzeria LA Rond in Houten kun je ook de adresgegevens: Het Rond 33 in Houten vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 030-6352976 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Pizzeria LA Rond in Houten hier rekening mee houden. Of mail ze via

Na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Pizzeria LA Rond!

Op de webpagina van Pizzeria LA Rond in Houten biedt Pizzeria LA Rond  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Pizzeria LA Rond! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Reserveer vooraf bij Pizzeria LA Rond

Gezien de populariteit van Pizzeria LA Rond is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Pizzeria LA Rond in Houten laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Pizzeria LA Rond biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Pizzeria LA Rond in Houten

Tips voor lekker eten in Houten, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Pizzeria LA Rond in Houten geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Wat nieuws proberen? Ga naar Pizzeria LA Rond in Houten!

Heb je zin om wat te eten in Houten, maar wil je een keer verandering van spijs? Pizzeria LA Rond is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Italiaans restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Pizzeria LA Rond in Houten behoort zeker tot een van de beste Italiaans restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade fan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Houten.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Houten geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Houten gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Bekijk de website voor acties van Pizzeria LA Rond in Houten!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Pizzeria LA Rond in Houten gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Pizzeria LA Rond in Houten actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Pizzeria LA Rond in Houten kun je de kortingen vinden en ook of Pizzeria LA Rond speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Pizzeria LA Rond in Houten voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Pizzeria LA Rond in Houten kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Speciale wensen bel even en verzeker je zelf van top service!

Surf even snel naar de website van Pizzeria LA Rond en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Pizzeria LA Rond in Houten en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Pizzeria LA Rond vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Italiaans restaurant.

Neem contact op met Pizzeria LA Rond via de telefoon op: 030-6352976. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Pizzeria LA Rond op: Het Rond 33 in Houten.

Door Rick