• zo. mei 26th, 2024
De Duck in Veenendaal. Lekker restaurants in de buurt van Veenendaal

Eetcafé Happerij Tapperij

Doornenkampseweg 101

6866 BC Heelsum

Gelderland

U kunt ons bellen op: 317313382

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Tips en tricks voor lekker en goed eten, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Eetcafé Happerij Tapperij in Heelsum geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Het beste restaurant is Eetcafé Happerij Tapperij in Heelsum

Als je nou gezellig wat wilt eten in Heelsum, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Heelsum, Eetcafé Happerij Tapperij is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Eetcafé Happerij Tapperij is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Eetcafé Happerij Tapperij.

Zin in Restaurant? Eetcafé Happerij Tapperij in Heelsum is absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Heelsum. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Eetcafé Happerij Tapperij en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Eetcafé Happerij Tapperij overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Reviews, adres- en contactgegevens online van Eetcafé Happerij Tapperij

Check ook even de reviews van Eetcafé Happerij Tapperij en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Eetcafé Happerij Tapperij in Heelsum kun je ook de adresgegevens: Doornenkampseweg 101 in Heelsum vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 317313382 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Eetcafé Happerij Tapperij in Heelsum hier rekening mee houden. Of mail ze via

Bella Italia in Heelsum reserveer een plaatsje!

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Heelsum gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Eetcafé Happerij Tapperij is populair dus reserveer vooraf!

Gezien de populariteit van Eetcafé Happerij Tapperij is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Eetcafé Happerij Tapperij in Heelsum laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Eetcafé Happerij Tapperij biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Fan van Sushi? In Heelsum moet je zijn!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Heelsum geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Hunker alvast naar wat je voorgeschoteld gaat krijgen!

Op de webpagina van Eetcafé Happerij Tapperij in Heelsum biedt Eetcafé Happerij Tapperij  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Eetcafé Happerij Tapperij! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
Eetcafé Happerij  Tapperij in Heelsum

Grieks of Turks? De keus is aan jou!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Heelsum.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check de webpagina voor acties en kortingen!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Eetcafé Happerij Tapperij in Heelsum gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Eetcafé Happerij Tapperij in Heelsum actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Een keer wat anders? Ga naar Eetcafé Happerij Tapperij in Heelsum!

Heb je zin om wat te eten in Heelsum, maar wil je een keer verandering van spijs? Eetcafé Happerij Tapperij is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Eetcafé Happerij Tapperij in Heelsum behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Verzeker jezelf van een tafel en bel even!

Surf even snel naar de website van Eetcafé Happerij Tapperij en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Eetcafé Happerij Tapperij in Heelsum en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Eetcafé Happerij Tapperij vinden.

Kijk voor korting op de website van Eetcafé Happerij Tapperij in Heelsum!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Eetcafé Happerij Tapperij in Heelsum kun je de kortingen vinden en ook of Eetcafé Happerij Tapperij speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Eetcafé Happerij Tapperij in Heelsum voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Eetcafé Happerij Tapperij in Heelsum kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Eetcafé Happerij Tapperij via de telefoon op: 317313382. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Eetcafé Happerij Tapperij op: Doornenkampseweg 101 in Heelsum.

Door Maaike