• vr. jun 9th, 2023
Chinees Restaurant Lei Ping in Nieuwleusen. Lekker restaurants in de buurt van Nieuwleusen

Eetcafé De Groes

Stationsstraat 2

7021 CK Zelhem

Gelderland

U kunt ons bellen op: 314622044

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Een keer wat anders? Ga naar Eetcafé De Groes in Zelhem!

Heb je zin om wat te eten in Zelhem, maar wil je een keer verandering van spijs? Eetcafé De Groes is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Eetcafé De Groes in Zelhem behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Hunker alvast naar wat je voorgeschoteld gaat krijgen!

Op de webpagina van Eetcaf√© De Groes in Zelhem biedt Eetcaf√© De Groes  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Eetcaf√© De Groes! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Eetcafé De Groes in Zelhem

Het beste restaurant is Eetcafé De Groes in Zelhem

Als je nou gezellig wat wilt eten in Zelhem, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Zelhem, Eetcafé De Groes is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Eetcafé De Groes is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Eetcafé De Groes.

Reviews, adres- en contactgegevens online van Eetcafé De Groes

Check ook even de reviews van Eetcaf√© De Groes en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Eetcaf√© De Groes in Zelhem kun je ook de adresgegevens: Stationsstraat 2 in Zelhem vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 314622044 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Eetcaf√© De Groes in Zelhem hier rekening mee houden. Of mail ze via

Bella Italia in Zelhem reserveer een plaatsje!

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Zelhem gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Eetcafé De Groes is populair dus reserveer vooraf!

Gezien de populariteit van Eetcaf√© De Groes is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Eetcaf√© De Groes in Zelhem laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Eetcaf√© De Groes biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Fan van Sushi? In Zelhem moet je zijn!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Zelhem geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Zin in Restaurant? Eetcaf√© De Groes in Zelhem is absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Zelhem. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Eetcaf√© De Groes en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Eetcaf√© De Groes overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Grieks of Turks? De keus is aan jou!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Zelhem.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check de webpagina voor acties en kortingen!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Eetcafé De Groes in Zelhem gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Eetcafé De Groes in Zelhem actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Verzeker jezelf van een tafel en bel even!

Surf even snel naar de website van Eetcaf√© De Groes en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Eetcaf√© De Groes in Zelhem en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Eetcaf√© De Groes vinden.

Kijk voor korting op de website van Eetcafé De Groes in Zelhem!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Eetcafé De Groes in Zelhem kun je de kortingen vinden en ook of Eetcafé De Groes speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Eetcafé De Groes in Zelhem voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Eetcafé De Groes in Zelhem kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Tips en tricks voor lekker en goed eten, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Eetcaf√© De Groes in Zelhem geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Eetcafé De Groes via de telefoon op: 314622044. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Eetcafé De Groes op: Stationsstraat 2 in Zelhem.