• vr. jun 2nd, 2023
Café- Restaurant Het Wapen Van Grouw in Grou

Chinees-Indisch Restaurant Penang

Stalbergweg 95

5913 BK Venlo

Limburg

U kunt ons bellen op: 077-3542043

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Chinees-Indisch Restaurant Penang in Venlo geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Venlo is Chinees-Indisch Restaurant Penang

Als je nou gezellig wat wilt eten in Venlo, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Venlo, Chinees-Indisch Restaurant Penang is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Chinees-Indisch Restaurant Penang is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Chinees-Indisch Restaurant Penang.

Chinees-Indisch Restaurant Penang is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van Chinees-Indisch Restaurant Penang is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Chinees-Indisch Restaurant Penang in Venlo laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Chinees-Indisch Restaurant Penang biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van Chinees-Indisch Restaurant Penang in Venlo biedt Chinees-Indisch Restaurant Penang  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Chinees-Indisch Restaurant Penang! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar Chinees-Indisch Restaurant Penang in Venlo!

Heb je zin om wat te eten in Venlo, maar wil je een keer verandering van spijs? Chinees-Indisch Restaurant Penang is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Chinees restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Chinees-Indisch Restaurant Penang in Venlo behoort zeker tot een van de beste Chinees restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Chinees-Indisch Restaurant Penang in Venlo

Chinees-Indisch Restaurant Penang in Venlo daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Venlo. Heb je zin in Chinees restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Chinees-Indisch Restaurant Penang en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Chinees-Indisch Restaurant Penang overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van Chinees-Indisch Restaurant Penang in Venlo!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Chinees-Indisch Restaurant Penang in Venlo kun je de kortingen vinden en ook of Chinees-Indisch Restaurant Penang speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Chinees-Indisch Restaurant Penang in Venlo voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Chinees-Indisch Restaurant Penang in Venlo kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Chinees-Indisch Restaurant Penang in Venlo gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Chinees-Indisch Restaurant Penang in Venlo actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van Chinees-Indisch Restaurant Penang vind je hier 

Check ook even de reviews van Chinees-Indisch Restaurant Penang en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Chinees-Indisch Restaurant Penang in Venlo kun je ook de adresgegevens: Stalbergweg 95 in Venlo vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 077-3542043 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Chinees-Indisch Restaurant Penang in Venlo hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Chinees-Indisch Restaurant Penang en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Chinees-Indisch Restaurant Penang in Venlo en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Chinees-Indisch Restaurant Penang vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Chinees restaurant.

Neem contact op met Chinees-Indisch Restaurant Penang via de telefoon op: 077-3542043. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Chinees-Indisch Restaurant Penang op: Stalbergweg 95 in Venlo.