• zo. mei 26th, 2024
Stalhouderij in Groningen

Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azië

Breestraat 23

8316 AN Marknesse

Flevoland

U kunt ons bellen op: 0527-650868

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azië in Marknesse super lekker eten

Als je nou gezellig wat wilt eten in Marknesse, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Marknesse, Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azië is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azië is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azië.

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Marknesse!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Marknesse. Heb je zin in Chinees restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azi√´ en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azi√´ overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azi√´ in Marknesse is gevestigd op adres en bereikbaar via onderstaande contactgegevens.

Check ook even de reviews van Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azi√´ en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azi√´ in Marknesse kun je ook de adresgegevens: Breestraat 23 in Marknesse vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 0527-650868 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azi√´ in Marknesse hier rekening mee houden. Of mail ze via

Benieuwd naar wat je voorgeschoteld krijgt?

Op de webpagina van Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azi√´ in Marknesse biedt Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azi√´  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azi√´! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azië is erg populair reserveer voor je gezelschap!

Gezien de populariteit van Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azi√´ is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azi√´ in Marknesse laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azi√´ biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azië in Marknesse

Op zoek naar lekker en goed eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azi√´ in Marknesse geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Wil je een keer heel wat anders proberen

Heb je zin om wat te eten in Marknesse, maar wil je een keer verandering van spijs? Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azië is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Chinees restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azië in Marknesse behoort zeker tot een van de beste Chinees restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Italiaans in Marknesse

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Marknesse gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Of wil je Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Marknesse.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Fan van Sushi? In Marknesse zijn er mogelijkheden

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Marknesse geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Korting en acties vind je op de website van Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azië in Marknesse!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azië in Marknesse gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azië in Marknesse actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azië in Marknesse kun je de kortingen vinden en ook of Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azië speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azië in Marknesse voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azië in Marknesse kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Met een groter gezelschap uit eten? Verzeker jezelf van een tafel en reserveer!

Surf even snel naar de website van Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azi√´ en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azi√´ in Marknesse en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azi√´ vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Chinees restaurant.

Neem contact op met Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azië via de telefoon op: 0527-650868. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Chinees-Indisch Restaurant Nieuw-Azië op: Breestraat 23 in Marknesse.

Door Rick