• ma. apr 22nd, 2024

Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” in

VOF Adamidu-Epskamp- Ziangalos-Sarantoudi in Ede

Chinees Indisch Restaurant “Man Ho”

224 -226

9728 GL 

U kunt ons bellen op: 050-5257978

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Waar kun je lekker eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” in geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Top restaurant Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” in

Als je nou gezellig wat wilt eten in , kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van , Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Chinees Indisch Restaurant “Man Ho”.

Lees reviews van Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” en vind hier, adres- en contact gegevens 

Check ook even de reviews van Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” in kun je ook de adresgegevens: 224 -226 in  vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 050-5257978 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” in hier rekening mee houden. Of mail ze via

Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” is heel geliefd dus reserveer alvast!

Gezien de populariteit van Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” in laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Benieuwd naar wat je te eten gaat krijgen!

Op de webpagina van Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” in biedt Chinees Indisch Restaurant “Man Ho”  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Chinees Indisch Restaurant “Man Ho”! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
Chinees Indisch Restaurant

Zin in Chinees restaurant? Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” in een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in . Heb je zin in Chinees restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Of wat anders in ?

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in  gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Fan van Aziatisch? In kan je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in  geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Of Grieks of Turks? Het kan allemaal!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom .  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check het web voor acties!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” in gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” in actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Denk ook aan Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” in !

Heb je zin om wat te eten in , maar wil je een keer verandering van spijs? Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Chinees restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” in behoort zeker tot een van de beste Chinees restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Vin veel informatie op de website van Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” in !

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” in kun je de kortingen vinden en ook of Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” in voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” in kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Wil je het mooiste plekje? Bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” in en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Chinees restaurant.

Neem contact op met Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” via de telefoon op: 050-5257978. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Chinees Indisch Restaurant “Man Ho” op: 224 -226 in .

Door Amanda