• zo. jul 21st, 2024
De Duck in Veenendaal. Lekker restaurants in de buurt van Veenendaal

Cafetaria de Boemer

Molenstraat 29

6665BA Driel

Gelderland

U kunt ons bellen op: 264742320

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Tips en tricks voor lekker en goed eten, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Cafetaria de Boemer in Driel geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Het beste restaurant is Cafetaria de Boemer in Driel

Als je nou gezellig wat wilt eten in Driel, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Driel, Cafetaria de Boemer is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Cafetaria de Boemer is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Cafetaria de Boemer.

Zin in Restaurant? Cafetaria de Boemer in Driel is absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Driel. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Cafetaria de Boemer en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Cafetaria de Boemer overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Reviews, adres- en contactgegevens online van Cafetaria de Boemer

Check ook even de reviews van Cafetaria de Boemer en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Cafetaria de Boemer in Driel kun je ook de adresgegevens: Molenstraat 29 in Driel vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 264742320 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Cafetaria de Boemer in Driel hier rekening mee houden. Of mail ze via

Bella Italia in Driel reserveer een plaatsje!

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Driel gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Cafetaria de Boemer is populair dus reserveer vooraf!

Gezien de populariteit van Cafetaria de Boemer is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Cafetaria de Boemer in Driel laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Cafetaria de Boemer biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Fan van Sushi? In Driel moet je zijn!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Driel geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Hunker alvast naar wat je voorgeschoteld gaat krijgen!

Op de webpagina van Cafetaria de Boemer in Driel biedt Cafetaria de Boemer  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Cafetaria de Boemer! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
Cafetaria de Boemer in Driel

Grieks of Turks? De keus is aan jou!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Driel.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check de webpagina voor acties en kortingen!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Cafetaria de Boemer in Driel gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Cafetaria de Boemer in Driel actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Een keer wat anders? Ga naar Cafetaria de Boemer in Driel!

Heb je zin om wat te eten in Driel, maar wil je een keer verandering van spijs? Cafetaria de Boemer is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Cafetaria de Boemer in Driel behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Verzeker jezelf van een tafel en bel even!

Surf even snel naar de website van Cafetaria de Boemer en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Cafetaria de Boemer in Driel en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Cafetaria de Boemer vinden.

Kijk voor korting op de website van Cafetaria de Boemer in Driel!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Cafetaria de Boemer in Driel kun je de kortingen vinden en ook of Cafetaria de Boemer speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Cafetaria de Boemer in Driel voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Cafetaria de Boemer in Driel kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Cafetaria de Boemer via de telefoon op: 264742320. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Cafetaria de Boemer op: Molenstraat 29 in Driel.

Door Maaike