The story

The story

Mijn vrouw Michelle en ik hebben 2 dingen gemeen daar waar ons hart sneller van gaat kloppen: we houden beide van reizen en van veel én lekker eten. We zijn bevoorrecht dat we veel van de wereld hebben kunnen zien en zo ook mogen beleven.

Jaren geleden waren Michelle en ik ergens in Azië. Wij logeerden daar in een international 5 sterren hotel, daar binnen was ook een restaurant met een open keuken buffet. Toen ik daar binnen kwam kreeg ik kippenvel, opgewonden van al die prachtig heerlijk uitgestalde gerechten. Ik voelde me als een kind dat voor het eerst in zijn leven in een snoep winkel kwam… En DIE vakantie, DAT opgewonden gevoel* bleef bij ons hangen.

In 2007 kregen wij een locatie aangeboden, toen wisten wij gelijk wat we wilden! Iedereen mijn “snoepwinkel gevoel” geven. We wilden een bijzonder restaurant opzetten, een plaats van deze tijd. Professionaliteit, gastvrijheid en kwaliteit dat voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn. Met smaakvol, vers, veelzijdig, puur eten. We wilden een internationale plek creëren, multicultureel: gerechten, personeel, gasten en de sfeer. Waar kinderen speciale aandacht verdienen. We hebben koks uit verschillende landen uitgenodigd en ze een kookeiland gegeven, waarachter zij gerechten uit eigen land bereiden.

Op een dag zei Michelle tegen mij: “laten wij het Vandaag noemen” en zo is Restaurant Vandaag geboren… En echt, het is ECHT elke dag feest! Ik verheug me u hartelijk te mogen verwelkomen bij Vandaag.

Met gastvrije groet,
Jim Xu

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Reserveer een tafel