• za. apr 20th, 2024
De Duck in Veenendaal. Lekker restaurants in de buurt van Veenendaal

Restaurant Tang-Dynastie B.V.

Sumatraweg 2

1335 JM Almere

Flevoland

U kunt ons bellen op: 365213010

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Tips en tricks voor lekker en goed eten, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Restaurant Tang-Dynastie B.V. in Almere geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Het beste restaurant is Restaurant Tang-Dynastie B.V. in Almere

Als je nou gezellig wat wilt eten in Almere, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Almere, Restaurant Tang-Dynastie B.V. is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Restaurant Tang-Dynastie B.V. is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Restaurant Tang-Dynastie B.V..

Zin in Restaurant? Restaurant Tang-Dynastie B.V. in Almere is absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Almere. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Restaurant Tang-Dynastie B.V. en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Restaurant Tang-Dynastie B.V. overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Reviews, adres- en contactgegevens online van Restaurant Tang-Dynastie B.V.

Check ook even de reviews van Restaurant Tang-Dynastie B.V. en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Restaurant Tang-Dynastie B.V. in Almere kun je ook de adresgegevens: Sumatraweg 2 in Almere vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 365213010 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Restaurant Tang-Dynastie B.V. in Almere hier rekening mee houden. Of mail ze via

Bella Italia in Almere reserveer een plaatsje!

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Almere gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Restaurant Tang-Dynastie B.V. is populair dus reserveer vooraf!

Gezien de populariteit van Restaurant Tang-Dynastie B.V. is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Restaurant Tang-Dynastie B.V. in Almere laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Restaurant Tang-Dynastie B.V. biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Fan van Sushi? In Almere moet je zijn!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Almere geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Hunker alvast naar wat je voorgeschoteld gaat krijgen!

Op de webpagina van Restaurant Tang-Dynastie B.V. in Almere biedt Restaurant Tang-Dynastie B.V.  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Restaurant Tang-Dynastie B.V.! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
Restaurant Tang-Dynastie B.V. in Almere

Grieks of Turks? De keus is aan jou!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Almere.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check de webpagina voor acties en kortingen!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Restaurant Tang-Dynastie B.V. in Almere gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Restaurant Tang-Dynastie B.V. in Almere actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Een keer wat anders? Ga naar Restaurant Tang-Dynastie B.V. in Almere!

Heb je zin om wat te eten in Almere, maar wil je een keer verandering van spijs? Restaurant Tang-Dynastie B.V. is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Restaurant Tang-Dynastie B.V. in Almere behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Verzeker jezelf van een tafel en bel even!

Surf even snel naar de website van Restaurant Tang-Dynastie B.V. en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Restaurant Tang-Dynastie B.V. in Almere en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Restaurant Tang-Dynastie B.V. vinden.

Kijk voor korting op de website van Restaurant Tang-Dynastie B.V. in Almere!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Restaurant Tang-Dynastie B.V. in Almere kun je de kortingen vinden en ook of Restaurant Tang-Dynastie B.V. speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Restaurant Tang-Dynastie B.V. in Almere voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Restaurant Tang-Dynastie B.V. in Almere kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Restaurant Tang-Dynastie B.V. via de telefoon op: 365213010. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Restaurant Tang-Dynastie B.V. op: Sumatraweg 2 in Almere.

Door Maaike