• di. jun 25th, 2024
De Duck in Veenendaal. Lekker restaurants in de buurt van Veenendaal

Restaurant De Veensche Plas

Stichts End 50

1244 PP Ankeveen

Noord Holland

U kunt ons bellen op: 356566655

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Tips en tricks voor lekker en goed eten, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Restaurant De Veensche Plas in Ankeveen geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Het beste restaurant is Restaurant De Veensche Plas in Ankeveen

Als je nou gezellig wat wilt eten in Ankeveen, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Ankeveen, Restaurant De Veensche Plas is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Restaurant De Veensche Plas is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Restaurant De Veensche Plas.

Zin in Restaurant? Restaurant De Veensche Plas in Ankeveen is absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Ankeveen. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Restaurant De Veensche Plas en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Restaurant De Veensche Plas overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Reviews, adres- en contactgegevens online van Restaurant De Veensche Plas

Check ook even de reviews van Restaurant De Veensche Plas en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Restaurant De Veensche Plas in Ankeveen kun je ook de adresgegevens: Stichts End 50 in Ankeveen vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 356566655 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Restaurant De Veensche Plas in Ankeveen hier rekening mee houden. Of mail ze via

Bella Italia in Ankeveen reserveer een plaatsje!

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Ankeveen gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Restaurant De Veensche Plas is populair dus reserveer vooraf!

Gezien de populariteit van Restaurant De Veensche Plas is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Restaurant De Veensche Plas in Ankeveen laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Restaurant De Veensche Plas biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Fan van Sushi? In Ankeveen moet je zijn!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Ankeveen geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Hunker alvast naar wat je voorgeschoteld gaat krijgen!

Op de webpagina van Restaurant De Veensche Plas in Ankeveen biedt Restaurant De Veensche Plas  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Restaurant De Veensche Plas! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
Restaurant De Veensche Plas in Ankeveen

Grieks of Turks? De keus is aan jou!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Ankeveen.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check de webpagina voor acties en kortingen!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Restaurant De Veensche Plas in Ankeveen gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Restaurant De Veensche Plas in Ankeveen actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Een keer wat anders? Ga naar Restaurant De Veensche Plas in Ankeveen!

Heb je zin om wat te eten in Ankeveen, maar wil je een keer verandering van spijs? Restaurant De Veensche Plas is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Restaurant De Veensche Plas in Ankeveen behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Verzeker jezelf van een tafel en bel even!

Surf even snel naar de website van Restaurant De Veensche Plas en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Restaurant De Veensche Plas in Ankeveen en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Restaurant De Veensche Plas vinden.

Kijk voor korting op de website van Restaurant De Veensche Plas in Ankeveen!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Restaurant De Veensche Plas in Ankeveen kun je de kortingen vinden en ook of Restaurant De Veensche Plas speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Restaurant De Veensche Plas in Ankeveen voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Restaurant De Veensche Plas in Ankeveen kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Restaurant De Veensche Plas via de telefoon op: 356566655. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Restaurant De Veensche Plas op: Stichts End 50 in Ankeveen.

Door Maaike