• vr. jun 21st, 2024
Café- Restaurant Het Wapen Van Grouw in Grou

Pizzeria-Ristorante Mamma Mia

Kerkstraat 61

9641 AP Veendam

Groningen

U kunt ons bellen op: 0598-620383

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Pizzeria-Ristorante Mamma Mia in Veendam geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Veendam is Pizzeria-Ristorante Mamma Mia

Als je nou gezellig wat wilt eten in Veendam, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Veendam, Pizzeria-Ristorante Mamma Mia is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Pizzeria-Ristorante Mamma Mia is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Pizzeria-Ristorante Mamma Mia.

Pizzeria-Ristorante Mamma Mia is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van Pizzeria-Ristorante Mamma Mia is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Pizzeria-Ristorante Mamma Mia in Veendam laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Pizzeria-Ristorante Mamma Mia biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van Pizzeria-Ristorante Mamma Mia in Veendam biedt Pizzeria-Ristorante Mamma Mia  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Pizzeria-Ristorante Mamma Mia! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar Pizzeria-Ristorante Mamma Mia in Veendam!

Heb je zin om wat te eten in Veendam, maar wil je een keer verandering van spijs? Pizzeria-Ristorante Mamma Mia is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Italiaans restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Pizzeria-Ristorante Mamma Mia in Veendam behoort zeker tot een van de beste Italiaans restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Pizzeria-Ristorante Mamma Mia in Veendam

Pizzeria-Ristorante Mamma Mia in Veendam daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Veendam. Heb je zin in Italiaans restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Pizzeria-Ristorante Mamma Mia en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Pizzeria-Ristorante Mamma Mia overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van Pizzeria-Ristorante Mamma Mia in Veendam!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Pizzeria-Ristorante Mamma Mia in Veendam kun je de kortingen vinden en ook of Pizzeria-Ristorante Mamma Mia speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Pizzeria-Ristorante Mamma Mia in Veendam voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Pizzeria-Ristorante Mamma Mia in Veendam kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Pizzeria-Ristorante Mamma Mia in Veendam gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Pizzeria-Ristorante Mamma Mia in Veendam actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van Pizzeria-Ristorante Mamma Mia vind je hier 

Check ook even de reviews van Pizzeria-Ristorante Mamma Mia en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Pizzeria-Ristorante Mamma Mia in Veendam kun je ook de adresgegevens: Kerkstraat 61 in Veendam vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 0598-620383 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Pizzeria-Ristorante Mamma Mia in Veendam hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Pizzeria-Ristorante Mamma Mia en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Pizzeria-Ristorante Mamma Mia in Veendam en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Pizzeria-Ristorante Mamma Mia vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Italiaans restaurant.

Neem contact op met Pizzeria-Ristorante Mamma Mia via de telefoon op: 0598-620383. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Pizzeria-Ristorante Mamma Mia op: Kerkstraat 61 in Veendam.

Door Rick