• do. jun 13th, 2024
De Brasserie in Breskens

Party Restaurant De Houbereij

Kerkstraat 70

5981 CH Panningen

Limburg

U kunt ons bellen op: 773071439

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

1 van de lekkerste restaurant’s: Party Restaurant De Houbereij in Panningen

Als je nou gezellig wat wilt eten in Panningen, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Panningen, Party Restaurant De Houbereij is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Party Restaurant De Houbereij is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Party Restaurant De Houbereij.

Nieuwsgierig naar wat je te eten kan bestellen?

Op de webpagina van Party Restaurant De Houbereij in Panningen biedt Party Restaurant De Houbereij  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Party Restaurant De Houbereij! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Of voor korting op de website van Party Restaurant De Houbereij in Panningen!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Party Restaurant De Houbereij in Panningen kun je de kortingen vinden en ook of Party Restaurant De Houbereij speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Party Restaurant De Houbereij in Panningen voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Party Restaurant De Houbereij in Panningen kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Party Restaurant De Houbereij in Panningen

Zin om gezellig samen uit eten te gaan?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Party Restaurant De Houbereij in Panningen geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Hier vind u Party Restaurant De Houbereij op adres- en reserveren kan op 773071439

Check ook even de reviews van Party Restaurant De Houbereij en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Party Restaurant De Houbereij in Panningen kun je ook de adresgegevens: Kerkstraat 70 in Panningen vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 773071439 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Party Restaurant De Houbereij in Panningen hier rekening mee houden. Of mail ze via

Party Restaurant De Houbereij in Panningen zeker een goed idee!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Panningen. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Party Restaurant De Houbereij en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Party Restaurant De Houbereij overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Ga naar Party Restaurant De Houbereij in Panningen! Voor een gezellige avond

Heb je zin om wat te eten in Panningen, maar wil je een keer verandering van spijs? Party Restaurant De Houbereij is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Party Restaurant De Houbereij in Panningen behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Party Restaurant De Houbereij in Panningen

Waar heb je zon aan? Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Panningen.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Zin aan Sushi? In Panningen kun je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Panningen geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Op zoek naar een actie? 

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Party Restaurant De Houbereij in Panningen gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Party Restaurant De Houbereij in Panningen actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Tafeltje bij het raam? Bel even!

Surf even snel naar de website van Party Restaurant De Houbereij en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Party Restaurant De Houbereij in Panningen en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Party Restaurant De Houbereij vinden.

Party Restaurant De Houbereij is erg druk, even bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje !

Gezien de populariteit van Party Restaurant De Houbereij is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Party Restaurant De Houbereij in Panningen laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Party Restaurant De Houbereij biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Party Restaurant De Houbereij via de telefoon op: 773071439. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Party Restaurant De Houbereij op: Kerkstraat 70 in Panningen.

Door Rick