• zo. okt 1st, 2023
De Bokke Pruik in Hardenberg

Da Laura, ristorante pizzeria

Kerkstraat 21

4141AT Leerdam

Zuid Holland

U kunt ons bellen op: 345616262

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

1 van de lekkerste restaurant’s: Da Laura, ristorante pizzeria in Leerdam

Als je nou gezellig wat wilt eten in Leerdam, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Leerdam, Da Laura, ristorante pizzeria is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Da Laura, ristorante pizzeria is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Da Laura, ristorante pizzeria.

Da Laura, ristorante pizzeria is erg druk, even bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje !

Gezien de populariteit van Da Laura, ristorante pizzeria is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Da Laura, ristorante pizzeria in Leerdam laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Da Laura, ristorante pizzeria biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Hier vind u Da Laura, ristorante pizzeria op adres- en reserveren kan op 345616262

Check ook even de reviews van Da Laura, ristorante pizzeria en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Da Laura, ristorante pizzeria in Leerdam kun je ook de adresgegevens: Kerkstraat 21 in Leerdam vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 345616262 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Da Laura, ristorante pizzeria in Leerdam hier rekening mee houden. Of mail ze via

Da Laura, ristorante pizzeria in Leerdam zeker een goed idee!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Leerdam. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Da Laura, ristorante pizzeria en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Da Laura, ristorante pizzeria overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Da Laura, ristorante pizzeria in Leerdam

Zin om gezellig samen uit eten te gaan?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Da Laura, ristorante pizzeria in Leerdam geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Waar heb je zon aan? Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Leerdam.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Zin aan Sushi? In Leerdam kun je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Leerdam geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Nieuwsgierig naar wat je te eten kan bestellen?

Op de webpagina van Da Laura, ristorante pizzeria in Leerdam biedt Da Laura, ristorante pizzeria  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Da Laura, ristorante pizzeria! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Op zoek naar een actie? 

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Da Laura, ristorante pizzeria in Leerdam gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Da Laura, ristorante pizzeria in Leerdam actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Of voor korting op de website van Da Laura, ristorante pizzeria in Leerdam!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Da Laura, ristorante pizzeria in Leerdam kun je de kortingen vinden en ook of Da Laura, ristorante pizzeria speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Da Laura, ristorante pizzeria in Leerdam voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Da Laura, ristorante pizzeria in Leerdam kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Tafeltje bij het raam? Bel even!

Surf even snel naar de website van Da Laura, ristorante pizzeria en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Da Laura, ristorante pizzeria in Leerdam en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Da Laura, ristorante pizzeria vinden.

Ga naar Da Laura, ristorante pizzeria in Leerdam! Voor een gezellige avond

Heb je zin om wat te eten in Leerdam, maar wil je een keer verandering van spijs? Da Laura, ristorante pizzeria is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Da Laura, ristorante pizzeria in Leerdam behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Da Laura, ristorante pizzeria via de telefoon op: 345616262. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Da Laura, ristorante pizzeria op: Kerkstraat 21 in Leerdam.

Door Rick