• zo. jul 21st, 2024
Café- Restaurant Het Wapen Van Grouw in Grou

Nummer 33

Vaartweg 33

1211 JD Hilversum

Noord Holland

U kunt ons bellen op: 035-6214556

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Nummer 33 in Hilversum geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Hilversum is Nummer 33

Als je nou gezellig wat wilt eten in Hilversum, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Hilversum, Nummer 33 is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Nummer 33 is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Nummer 33.

Nummer 33 is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van Nummer 33 is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Nummer 33 in Hilversum laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Nummer 33 biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van Nummer 33 in Hilversum biedt Nummer 33  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Nummer 33! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar Nummer 33 in Hilversum!

Heb je zin om wat te eten in Hilversum, maar wil je een keer verandering van spijs? Nummer 33 is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Frans restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Nummer 33 in Hilversum behoort zeker tot een van de beste Frans restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Nummer 33 in Hilversum

Nummer 33 in Hilversum daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Hilversum. Heb je zin in Frans restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Nummer 33 en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Nummer 33 overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van Nummer 33 in Hilversum!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Nummer 33 in Hilversum kun je de kortingen vinden en ook of Nummer 33 speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Nummer 33 in Hilversum voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Nummer 33 in Hilversum kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Nummer 33 in Hilversum gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Nummer 33 in Hilversum actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van Nummer 33 vind je hier 

Check ook even de reviews van Nummer 33 en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Nummer 33 in Hilversum kun je ook de adresgegevens: Vaartweg 33 in Hilversum vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 035-6214556 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Nummer 33 in Hilversum hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Nummer 33 en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Nummer 33 in Hilversum en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Nummer 33 vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Frans restaurant.

Neem contact op met Nummer 33 via de telefoon op: 035-6214556. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Nummer 33 op: Vaartweg 33 in Hilversum.

Door Rick