• zo. feb 25th, 2024
Chinees Restaurant Lei Ping in Nieuwleusen. Lekker restaurants in de buurt van Nieuwleusen

Molen De Lelie Elkerzee

Kloosterweg 4

4322 ND Scharendijke

Zeeland

U kunt ons bellen op: 653316830

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Een keer wat anders? Ga naar Molen De Lelie Elkerzee in Scharendijke!

Heb je zin om wat te eten in Scharendijke, maar wil je een keer verandering van spijs? Molen De Lelie Elkerzee is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Molen De Lelie Elkerzee in Scharendijke behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Hunker alvast naar wat je voorgeschoteld gaat krijgen!

Op de webpagina van Molen De Lelie Elkerzee in Scharendijke biedt Molen De Lelie Elkerzee  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Molen De Lelie Elkerzee! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Molen De Lelie Elkerzee in Scharendijke

Het beste restaurant is Molen De Lelie Elkerzee in Scharendijke

Als je nou gezellig wat wilt eten in Scharendijke, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Scharendijke, Molen De Lelie Elkerzee is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Molen De Lelie Elkerzee is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Molen De Lelie Elkerzee.

Reviews, adres- en contactgegevens online van Molen De Lelie Elkerzee

Check ook even de reviews van Molen De Lelie Elkerzee en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Molen De Lelie Elkerzee in Scharendijke kun je ook de adresgegevens: Kloosterweg 4 in Scharendijke vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 653316830 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Molen De Lelie Elkerzee in Scharendijke hier rekening mee houden. Of mail ze via

Bella Italia in Scharendijke reserveer een plaatsje!

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Scharendijke gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Molen De Lelie Elkerzee is populair dus reserveer vooraf!

Gezien de populariteit van Molen De Lelie Elkerzee is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Molen De Lelie Elkerzee in Scharendijke laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Molen De Lelie Elkerzee biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Fan van Sushi? In Scharendijke moet je zijn!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Scharendijke geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Zin in Restaurant? Molen De Lelie Elkerzee in Scharendijke is absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Scharendijke. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Molen De Lelie Elkerzee en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Molen De Lelie Elkerzee overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Grieks of Turks? De keus is aan jou!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Scharendijke.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check de webpagina voor acties en kortingen!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Molen De Lelie Elkerzee in Scharendijke gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Molen De Lelie Elkerzee in Scharendijke actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Verzeker jezelf van een tafel en bel even!

Surf even snel naar de website van Molen De Lelie Elkerzee en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Molen De Lelie Elkerzee in Scharendijke en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Molen De Lelie Elkerzee vinden.

Kijk voor korting op de website van Molen De Lelie Elkerzee in Scharendijke!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Molen De Lelie Elkerzee in Scharendijke kun je de kortingen vinden en ook of Molen De Lelie Elkerzee speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Molen De Lelie Elkerzee in Scharendijke voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Molen De Lelie Elkerzee in Scharendijke kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Tips en tricks voor lekker en goed eten, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Molen De Lelie Elkerzee in Scharendijke geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Molen De Lelie Elkerzee via de telefoon op: 653316830. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Molen De Lelie Elkerzee op: Kloosterweg 4 in Scharendijke.

Door Maaike