• di. jun 25th, 2024

Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos in Borne

De Duck in Veenendaal. Lekker restaurants in de buurt van Veenendaal

Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos

Stationsstraat 70

7622 LZ Borne

Overijssel

U kunt ons bellen op: 742669111

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Tips en tricks voor lekker en goed eten, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos in Borne geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Het beste restaurant is Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos in Borne

Als je nou gezellig wat wilt eten in Borne, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Borne, Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos.

Zin in Restaurant? Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos in Borne is absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Borne. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Reviews, adres- en contactgegevens online van Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos

Check ook even de reviews van Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos in Borne kun je ook de adresgegevens: Stationsstraat 70 in Borne vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 742669111 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos in Borne hier rekening mee houden. Of mail ze via

Bella Italia in Borne reserveer een plaatsje!

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Borne gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos is populair dus reserveer vooraf!

Gezien de populariteit van Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos in Borne laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Fan van Sushi? In Borne moet je zijn!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Borne geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Hunker alvast naar wat je voorgeschoteld gaat krijgen!

Op de webpagina van Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos in Borne biedt Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos in Borne

Grieks of Turks? De keus is aan jou!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Borne.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check de webpagina voor acties en kortingen!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos in Borne gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos in Borne actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Een keer wat anders? Ga naar Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos in Borne!

Heb je zin om wat te eten in Borne, maar wil je een keer verandering van spijs? Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos in Borne behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Verzeker jezelf van een tafel en bel even!

Surf even snel naar de website van Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos in Borne en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos vinden.

Kijk voor korting op de website van Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos in Borne!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos in Borne kun je de kortingen vinden en ook of Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos in Borne voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos in Borne kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos via de telefoon op: 742669111. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Grieks- Italiaans Restaurant Dionysos op: Stationsstraat 70 in Borne.

Door Maaike