• za. mei 25th, 2024
De Duck in Veenendaal. Lekker restaurants in de buurt van Veenendaal

Friture Bie Funske

Peterstraat 12

6151 EB Munstergeleen

Limburg

U kunt ons bellen op: 464517975

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Tips en tricks voor lekker en goed eten, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Friture Bie Funske in Munstergeleen geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Het beste restaurant is Friture Bie Funske in Munstergeleen

Als je nou gezellig wat wilt eten in Munstergeleen, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Munstergeleen, Friture Bie Funske is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Friture Bie Funske is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Friture Bie Funske.

Zin in Restaurant? Friture Bie Funske in Munstergeleen is absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Munstergeleen. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Friture Bie Funske en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Friture Bie Funske overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Reviews, adres- en contactgegevens online van Friture Bie Funske

Check ook even de reviews van Friture Bie Funske en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Friture Bie Funske in Munstergeleen kun je ook de adresgegevens: Peterstraat 12 in Munstergeleen vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 464517975 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Friture Bie Funske in Munstergeleen hier rekening mee houden. Of mail ze via

Bella Italia in Munstergeleen reserveer een plaatsje!

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Munstergeleen gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Friture Bie Funske is populair dus reserveer vooraf!

Gezien de populariteit van Friture Bie Funske is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Friture Bie Funske in Munstergeleen laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Friture Bie Funske biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Fan van Sushi? In Munstergeleen moet je zijn!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Munstergeleen geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Hunker alvast naar wat je voorgeschoteld gaat krijgen!

Op de webpagina van Friture Bie Funske in Munstergeleen biedt Friture Bie Funske  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Friture Bie Funske! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
Friture Bie Funske in Munstergeleen

Grieks of Turks? De keus is aan jou!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Munstergeleen.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check de webpagina voor acties en kortingen!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Friture Bie Funske in Munstergeleen gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Friture Bie Funske in Munstergeleen actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Een keer wat anders? Ga naar Friture Bie Funske in Munstergeleen!

Heb je zin om wat te eten in Munstergeleen, maar wil je een keer verandering van spijs? Friture Bie Funske is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Friture Bie Funske in Munstergeleen behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Verzeker jezelf van een tafel en bel even!

Surf even snel naar de website van Friture Bie Funske en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Friture Bie Funske in Munstergeleen en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Friture Bie Funske vinden.

Kijk voor korting op de website van Friture Bie Funske in Munstergeleen!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Friture Bie Funske in Munstergeleen kun je de kortingen vinden en ook of Friture Bie Funske speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Friture Bie Funske in Munstergeleen voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Friture Bie Funske in Munstergeleen kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Friture Bie Funske via de telefoon op: 464517975. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Friture Bie Funske op: Peterstraat 12 in Munstergeleen.

Door Maaike