Veelgestelde vragen

Drankjes zijn niet inbegrepen in ons concept, daarom serveren wij geen kraanwater. Graag uw begrip voor onze keuze.
U betaalt bij Vandaag voor het arrangement, ongeacht hetgeen wat u eet of hoelang u erover doet. Wij kunnen hier geen uitzonderingen op maken.
Vanaf 10 personen is er een drankenarrangement (per tafel) mogelijk, graag vooraf bij de reservering vermelden. Wij hanteren de volgende prijzen: Tot en met 2 uur onbeperkt thee/koffie/bier/wijn/fris* 12,50 p.p. daarna per uur/of een gedeelte hiervan € 5,- p.p. extra. Voor kinderen geldt de halve prijs hiervan. Let op, dit gaat pas in vanaf 1 juli i.v.m. coronamaatregelen.   *alle overige alcoholische dranken en cocktails op nacalculatie
Om de kwaliteit van onze gerechten te garanderen, serveren wij de gerechten direct na bereiding. Het is dus vaak zo dat de gerechten niet tegelijkertijd aan tafel verschijnen. De gemiddelde bereidingstijd per gerecht is 15 minuten, houdt u hier rekening mee? Per gang kunt u twee gerechten bestellen. De volgende gang kunt u weer bestellen, als u de vorige gang geheel heeft genuttigd.
U kunt gewoon doorsparen en uw punten blijven behouden. We zullen zo snel mogelijk ook onze spaarapp aanpassen met nieuwe spaardoelen.
Wij trakteren jarigen op een gratis diner-arrangement (excl. drinken), mits de jarige in gezelschap is van minimaal 3 betalende gasten. Komt de jarige met een kleiner gezelschap, dan ontvangt de jarige alsnog een mooie korting.  0 betalende gasten + 1 jarige; jarige krijgt 25% korting op zijn/haar arrangement. 1 betalende gast + 1 jarige; jarige krijgt 50% korting op zijn/haar arrangement. 2 betalende gasten + 1 jarige; jarige krijgt 75% korting op zijn/haar arrangement. 3 betalende gasten + 1 jarige; jarige krijgt 100% korting op zijn/haar arrangement. Alleen op vertoon van geldig id-bewijs vooraf. Achteraf, na het arrangement kunnen wij geen restitutie verlenen.
U betaalt aan het einde van het arrangement de rekening. Ja U mag meerdere pintransacties doen indien u zelf de bedragen bekerend/verdeeld. Het is voor ons onmogelijk om de gemaakte kosten per persoon te specificeren. Tip: stuur elkaar een tikkie!
Gasten met een gluten, koemelk, suikervrij of andere allergie/dieet kunnen bij ons eten. Geef dit alstublieft bij elke gang aan waar wij rekening mee moeten houden. Vraag ook zelf nogmaals naar de allergenen-informatie. Wij zijn momenteel bezig met een digitale menukaart waarbij je dit kan gaan filteren.
Jazeker een ruim aanbod, onze menukaart bestaat voor de helft uit overheerlijke vegetarische gerechten. Deze staan in het groen aangegeven.
Heb je online gereserveerd en geen bevestiging per e-mail ontvangen? Tip: bekijk je ongewenste e-mail.
Restaurant Vandaag is geen Halal restaurant, wel levert onze kipleverancier Halal kip. Het is niet mogelijk om alle producten halal te bereiden. Graag hiervoor je begrip.
Wij zijn open van 15.00 – 23.00 uur. U bent van harte welkom tussen 15.00 – 23.00, deze tijd mag u volledig benutten. De keuken is geopend van 17.00 tot 22.00 uur.
Wij adviseren, om teleurstelling te voorkomen, dit wel te doen. U kunt ook à la minute aan de deur reserveren als er een plekje vrij is. Maar gezien met de max. 30 personen i.v.m. corona-maartregelen in ons restaurant, kunnen wij via reservering vooraf een plaats garanderen. Klik hier om te reserveren.
Tijdens de corona hebben wij meegedaan aan de #helpdehoreca cadeaubonnen, deze kunt u bij ons verzilveren. Helaas accepteren wij geen diner cheques/ dinerbonnen/ VVV bonnen.
Wij hebben een uitgebreide drankenkaart. Bestelde dranken worden apart in rekening gebracht, deze zijn niet bij het concept inbegrepen. Vanaf 10 personen is er een drankenarrangement (per tafel) mogelijk, graag vooraf bij de reservering vermelden. Wij hanteren de volgende prijzen: Tot en met 2 uur onbeperkt thee/koffie/bier/wijn/fris* 12,50 p.p. daarna per uur/of een gedeelte hiervan € 5,- p.p. extra. Voor kinderen geldt de halve prijs hiervan. Let op, dit gaat pas in vanaf 1 juli i.v.m. coronamaatregelen.   *alle overige alcoholische dranken en cocktails op nacalculatie
Iedereen die jarig is en in een gezelschap komt van minimaal drie betalende gasten trakteren wij met veel genoegen op een kosteloos arrangement*. Dit is alléén geldig voor de jarige persoon op de desbetreffende dag zelf én alleen op vooraf vertoon van geldig legitimatiebewijs. Hier zijn geen uitzonderingen op mogelijk. *exclusief drinken
Wij hebben alleen onze eigen giftcard. Bij Vandaag kan je een giftcard kopen met elk gewenst bedrag, een culinair cadeau! Op de pas staat het desbetreffende filiaal waar je de pas kunt besteden. Tijdens de corona hebben wij meegedaan aan de #helpdehoreca cadeaubonnen, deze kunt u bij ons verzilveren.
Amsterdam: Er bevindt zich een parkeerkelder in het pand waar Vandaag gevestigd is, genaamd Flowparking. De ingang zit achter het gebouw. Kosten hiervan zijn €4,- per uur. Breda: Op het Breepark terrein kunt u gratis parkeren.
U betaalt bij Vandaag voor het arrangement, ongeacht hetgeen wat u eet en hoelang u erover doet. Wij kunnen hier geen uitzonderingen op maken.
Vandaag is niet meer zoals het oude concept kidsproof. Kinderen zijn uiteraard nog steeds welkom alleen zonder alle extra toevoegingen.
De korting is uitsluitend geldig vooraf bij entree. Op vertoon van legitimatie. Achteraf kunnen wij geen restitutie verlenen. Hier zijn geen uitzonderingen op mogelijk.
Bedrijven en instellingen met een inschrijving bij het KvK kunnen bij ons op rekening dineren. Hiervoor rekenen wij €10,- administratiekosten en hanteren wij de volgende voorwaarden:
  • Geldig legitimatiebewijs + bijbehorend visitekaartje
  • Getekende betalingsvoorwaarde (deze krijgt u bij binnenkomst overhandigd
  • Getekende Kassabon
Wij proberen zoveel mogelijk eigen beelden en foto’s te gebruiken. Maar ook wij net als vele restaurants en bedrijven met ons maken soms gebruik van stockbeelden. Via deze weg plaatsen wij de vermeldingen die de makers van deze beelden verdienen. Bedankt!
Vandaag heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Het is te allen tijde ons streven, gasten van onze gastvrijheid en kwaliteit te voorzien. Indien je een melding hebt voor ons vernemen wij dit graag per e-mail. Amsterdam via amsterdam@restaurantvandaag.nl Utrecht via breda@restaurantvandaag.nl Jouw ervaring is zeer waardevol voor ons, zodoende kunnen wij onze formule blijven verbeteren.
Jazeker, wij zijn open van 15.00 – 23.00 uur. U bent van harte welkom tussen 15.00 – 23.00, deze tijd mag u volledig benutten. De keuken is geopend van 17.00 tot 22.00 uur.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Reserveer een tafel