Veelgestelde vragen

Wij proberen zoveel mogelijk eigen beelden en foto’s te gebruiken. Maar ook wij net als vele restaurants en bedrijven met ons maken soms gebruik van stockbeelden. Via deze weg plaatsen wij de vermeldingen die de makers van deze beelden verdienen. Bedankt! Bearfotos: Food photo created by bearfotos – www.freepik.com Jannoon028: Background photo created by jannoon028 – www.freepik.com Freepik: Food photo created by freepik – www.freepik.com Foodiesfeed: Food photo created by foodiesfeed – www.freepik.com Dashu83: Background photo created by dashu83 – www.freepik.com   Freepik: Background photo created by lifeforstock – www.freepik.com Designed by senivpetro / Freepik
Je kunt vanaf 16:30 tot uiterlijk 17:00 inchecken voor een Early Friday diner. Je arrangement heeft een duur van maximaal 2 uur en kan niet verlengd worden.
Wij trakteren jarigen op een gratis arrangement, mits de jarige in gezelschap is van minimaal 3 betalende gasten. Komt de jarige met een kleiner gezelschap, dan ontvangt de jarige alsnog een mooie korting. Jarige kids t/m 11; altijd gratis. 0 betalende gasten + 1 jarige; jarige krijgt 25% korting op zijn/haar arrangement. 1 betalende gast + 1 jarige; jarige krijgt 50% korting op zijn/haar arrangement. 2 betalende gasten + 1 jarige; jarige krijgt 75% korting op zijn/haar arrangement. 3 betalende gasten + 1 jarige; jarige krijgt 100% korting op zijn/haar arrangement. Alleen op vertoon van geldig id-bewijs vooraf. Achteraf, na het arrangement kunnen wij geen restitutie verlenen.
Om wachtrijen bij ontvangst te beperken, is het niet mogelijk apart af te rekenen.
Ook gasten met een gluten, koemelk, suikervrij of andere allergie/dieet kunnen heerlijk bij ons eten. Geef alstublieft bij je reservering en/of bij binnenkomst aan waar wij rekening mee moeten houden. De Chef-kok geeft een rondleiding langs het buffet om te laten zien welke gerechten voor jou geschikt zijn. Weet wat je eet. Alle buffetkaarten zijn voorzien van allergenen informatie.
Restaurant vandaag serveert ook vegetarische gerechten.
Heb je online gereserveerd en geen bevestiging per e-mail ontvangen? Tip: bekijk je ongewenste e-mail.
Restaurant Vandaag is geen Halal restaurant, wel levert onze kipleverancier Halal kip (ook de kipnuggets op het kinderbuffet zijn Halal). Het is niet mogelijk om alle producten halal te bereiden. Graag hiervoor je begrip.
Ter plekke, indien de tafel, na jouw gereserveerde tijd, nog beschikbaar is kan je bij de receptie jouw arrangement verlengen.
VERLENGEN OP MAANDAG T/M DONDERDAG: €7,50 per persoon voor elk extra uur of een deel hiervan. Reserveer je vooraf gelijk voor 3 uur dan betaal je €34,50 per persoon (€5,- extra). Of bij 4 uur €39,50 per persoon (€10,- extra).
VERLENGEN OP VRIJDAG T/M ZONDAG: €10,00 per persoon voor elk extra uur of een deel hiervan. Reserveer je vooraf gelijk voor 3 uur dan betaal je €36,50 per persoon (€5,- extra). Of bij 4 uur €41,50 per persoon (€10,- extra).
Reserveren is niet verplicht. Wij adviseren, om teleurstelling te voorkomen, dit wel te doen. In verband met beschikbaarheid, kunnen wij op deze manier een plaats garanderen. Klik hier om te reserveren.
Helaas accepteren wij geen diner cheques/ dinerbonnen/ VVV bonnen.
Je kunt onbeperkt genieten van bier en wijn tijdens je arrangement.
Iedereen die jarig is en in een gezelschap komt van minimaal drie betalende gasten trakteren wij met veel genoegen op een kosteloos All-in live cooking arrangement naar keuze. Dit is alléén geldig voor de jarige persoon op de desbetreffende dag zelf én alleen op vooraf vertoon van geldig legitimatiebewijs. Hier zijn geen uitzonderingen op mogelijk.
Wij hebben alleen onze eigen giftcard. Bij Vandaag kan je een giftcard kopen voor elk gewenst arrangement, een culinair cadeau! Op de pas staat het desbetreffende filiaal waar je de pas kunt besteden.
Amsterdam: Er bevindt zich een parkeerkelder in het pand waar Vandaag gevestigd is, genaamd Flowparking. De ingang zit achter het gebouw. Kosten hiervan zijn €4,- per uur. Breda: Op het Breepark terrein kunt u gratis parkeren.
Vandaag is geschikt voor grote groepen. Indien je tijdig reserveert is er voldoende plek voor grote groepen om gezellig bij elkaar te zitten. Alle kortingen zijn al in de entreeprijs gecalculeerd, zo kunnen wij de prijs voor iedereen vriendelijk houden. Vandaag geeft geen groepskorting.
Je betaalt bij Vandaag voor de tijdsduur van je verblijf, ongeacht hetgeen je eet of drinkt. Wij kunnen hier geen uitzonderingen op maken.
Vandaag is zeer geschikt voor kinderen. Zo is er een speciaal op maat gemaakt kinderbuffet, kan er onder begeleiding koekjes worden gebakken en is er een super leuke kidsshop waar kinderen iets leuks kunnen uitzoeken.
Soms staat een tafel wel een uur of langer leeg, dit komt omdat veel gasten reserveren bij Vandaag. Zodoende kunnen we deze tafel niet vergeven aan andere gasten.
Je kunt bij Vandaag een arrangement kiezen vanaf 2 uur. Voor elk extra uur of deel hiervan zijn de kosten vanaf €5,- per persoon.
De korting is uitsluitend geldig vooraf bij entree. Op vertoon van legitimatie. Achteraf kunnen wij geen restitutie verlenen. Hier zijn geen uitzonderingen op mogelijk.
Bedrijven en instellingen met een inschrijving bij het KvK kunnen bij ons op rekening dineren. Hiervoor rekenen wij €10,- administratiekosten en hanteren wij de volgende voorwaarden:
 • Geldig legitimatiebewijs + bijbehorend visitekaartje
 • Getekende betalingsvoorwaarde (deze krijgt u bij binnenkomst overhandigd
 • Getekende Kassabon
Het is niet mogelijk om verschillende arrangementen (2 uur en 3 uur) op 1 reservering te plaatsen. I.v.m. de tijdsduur per tafel is het alleen mogelijk om 1 soort arrangement te nemen per reservering. Een persoon kan wel later aansluiten bij het gezelschap indien er vooraf voor deze persoon al betaalt is voor het gekozen arrangement van het gezelschap.
Vandaag heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Het is te allen tijde ons streven, gasten van onze gastvrijheid en kwaliteit te voorzien. Indien je een melding hebt voor ons vernemen wij dit graag per e-mail. Amsterdam via amsterdam@restaurantvandaag.nl Utrecht via breda@restaurantvandaag.nl Jouw ervaring is zeer waardevol voor ons, zodoende kunnen wij onze formule blijven verbeteren.
Je betaalt bij ons niet voor het geen je eet of drinkt maar voor de tijdsduur van je verblijf. Indien de tafel, na jouw gereserveerde tijd, nog beschikbaar is kan je bij de receptie jouw arrangement verlengen tegen een zeer vriendelijk tarief. Vanaf €7,50 per persoon voor elke extra uur of een deel hiervan.
 • Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniformer Voorwaarden Horeca (UVH). Wilt u wijzigingen in het aantal personen alstublieft minimaal 24uur van tevoren doorgeven, zo hoeven wij overige gasten niet onnodig teleur te stellen. Bij minder dan 24uur voor het gereserveerde tijdstip zijn wij genoodzaakt 50% van de reserveringswaarde in rekening te brengen. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Bekijk hier de Uniforme Voorwaarden Horeca Nederlands.
 • Wij trachten aan ieders voorkeur met betrekking tot de “tafelkeuze” te voldoen, helaas is dit niet altijd mogelijk. Graag hiervoor uw begrip.
 • Verhinderd? I.v.m. de tafelplanning zijn wij genoodzaakt, 30 minuten na uw gereserveerde ontvangsttijd, uw tafel te vergeven aan andere gasten.
 • Wij adviseren u met compleet gezelschap het arrangement te starten. Grote groepen kunnen verzamelen in: -Amsterdam: in de ontvangst lounge rechts bij de bar. -Breda: op de begane grond, in de grote hal van Breepark.
 • Grote tassen zijn in het restaurant niet toegestaan, hiervoor hebben wij speciale kluisjes.
 • (Huis)dieren zoals honden zijn niet toegestaan.
 • U betaalt vooraf een entreetarief, van minimaal 2 uur, voor het door u aangegeven All-in Live Cooking arrangement. Uw arrangement start na betaling bij de receptie.
 • Om de wachtrijen bij de ontvangstreceptie te beperken, kunnen wij slechts één rekening per reservering/tafel accepteren. Per persoon apart betalen is niet mogelijk.
 • Restaurant Vandaag heeft voor elk filiaal een eigen Giftcard, Wij accepteren geen dinerbonnen of VVV cheques. Wij zijn niet aangesloten bij een creditcardmaatschappij, wel kunt u bij ons pinnen.
 • Giftcards van Vandaag kunnen alleen besteed worden bij het desbetreffende filiaal dat op de pas vermeld staat.
 • Uw ticket wordt aan een tafelhouder geplaatst, zodat wij weten dat u ons nog niet heeft verlaten, als u van uw tafel bent. Mocht u liever niet uw ticket op tafel willen, geeft u dit alstublieft aan bij de receptie. Bij vertrek kunt u met uw ticket bij de receptie uitchecken.
 • De “Kidscorner” is een service die uitsluitend bedoeld is voor gasten van Restaurant Vandaag. Ouders zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen kinderen, ook in de Kidscorner.
 • Om de prijs-kwaliteitverhouding vriendelijk te houden, behouden wij het recht verspilling van eten en drinken in rekening te brengen (bijvoorbeeld € 3,- per item).
 • Het is niet toegestaan bij vertrek eten en drinken (zoals pakjes- en flesjes drinken) mee te nemen van “Restaurant Vandaag”.
 • Bij misbruik van alcohol behouden wij het recht tot beëindiging van het arrangement en wordt verzocht onze locatie te verlaten.
 • Restaurant Vandaag maakt gebruik van beeldregistratie, deze beelden kunnen verstrekt worden aan politie en justitie.
 • De directie is niet aansprakelijk voor diefstal en/of zoekraken van kledingstukken e.d.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Reserveer een tafel