• ma. jul 22nd, 2024
De Duck in Veenendaal. Lekker restaurants in de buurt van Veenendaal

Eetcafe Yigid

Luikerweg 18

5554 NC Valkenswaard

Noord Brabant

U kunt ons bellen op: 402040083

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Tips en tricks voor lekker en goed eten, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Eetcafe Yigid in Valkenswaard geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Het beste restaurant is Eetcafe Yigid in Valkenswaard

Als je nou gezellig wat wilt eten in Valkenswaard, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Valkenswaard, Eetcafe Yigid is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Eetcafe Yigid is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Eetcafe Yigid.

Zin in Restaurant? Eetcafe Yigid in Valkenswaard is absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Valkenswaard. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Eetcafe Yigid en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Eetcafe Yigid overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Reviews, adres- en contactgegevens online van Eetcafe Yigid

Check ook even de reviews van Eetcafe Yigid en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Eetcafe Yigid in Valkenswaard kun je ook de adresgegevens: Luikerweg 18 in Valkenswaard vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 402040083 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Eetcafe Yigid in Valkenswaard hier rekening mee houden. Of mail ze via

Bella Italia in Valkenswaard reserveer een plaatsje!

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Valkenswaard gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Eetcafe Yigid is populair dus reserveer vooraf!

Gezien de populariteit van Eetcafe Yigid is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Eetcafe Yigid in Valkenswaard laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Eetcafe Yigid biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Fan van Sushi? In Valkenswaard moet je zijn!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Valkenswaard geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Hunker alvast naar wat je voorgeschoteld gaat krijgen!

Op de webpagina van Eetcafe Yigid in Valkenswaard biedt Eetcafe Yigid  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Eetcafe Yigid! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
Eetcafe Yigid in Valkenswaard

Grieks of Turks? De keus is aan jou!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Valkenswaard.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check de webpagina voor acties en kortingen!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Eetcafe Yigid in Valkenswaard gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Eetcafe Yigid in Valkenswaard actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Een keer wat anders? Ga naar Eetcafe Yigid in Valkenswaard!

Heb je zin om wat te eten in Valkenswaard, maar wil je een keer verandering van spijs? Eetcafe Yigid is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Eetcafe Yigid in Valkenswaard behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Verzeker jezelf van een tafel en bel even!

Surf even snel naar de website van Eetcafe Yigid en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Eetcafe Yigid in Valkenswaard en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Eetcafe Yigid vinden.

Kijk voor korting op de website van Eetcafe Yigid in Valkenswaard!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Eetcafe Yigid in Valkenswaard kun je de kortingen vinden en ook of Eetcafe Yigid speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Eetcafe Yigid in Valkenswaard voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Eetcafe Yigid in Valkenswaard kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Eetcafe Yigid via de telefoon op: 402040083. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Eetcafe Yigid op: Luikerweg 18 in Valkenswaard.

Door Maaike