• wo. jun 19th, 2024
De Brasserie in Breskens

Eetcafé Rozen Op de Brink

Zandstraat 9

5331 PG Kerkdriel

Gelderland

U kunt ons bellen op: 418674195

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

1 van de lekkerste restaurant’s: Eetcaf√© Rozen Op de Brink in Kerkdriel

Als je nou gezellig wat wilt eten in Kerkdriel, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Kerkdriel, Eetcafé Rozen Op de Brink is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Eetcafé Rozen Op de Brink is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Eetcafé Rozen Op de Brink.

Nieuwsgierig naar wat je te eten kan bestellen?

Op de webpagina van Eetcaf√© Rozen Op de Brink in Kerkdriel biedt Eetcaf√© Rozen Op de Brink  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Eetcaf√© Rozen Op de Brink! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Of voor korting op de website van Eetcafé Rozen Op de Brink in Kerkdriel!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Eetcafé Rozen Op de Brink in Kerkdriel kun je de kortingen vinden en ook of Eetcafé Rozen Op de Brink speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Eetcafé Rozen Op de Brink in Kerkdriel voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Eetcafé Rozen Op de Brink in Kerkdriel kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Eetcafé Rozen Op de Brink in Kerkdriel

Zin om gezellig samen uit eten te gaan?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Eetcaf√© Rozen Op de Brink in Kerkdriel geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Hier vind u Eetcaf√© Rozen Op de Brink op adres- en reserveren kan op 418674195

Check ook even de reviews van Eetcaf√© Rozen Op de Brink en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Eetcaf√© Rozen Op de Brink in Kerkdriel kun je ook de adresgegevens: Zandstraat 9 in Kerkdriel vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 418674195 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Eetcaf√© Rozen Op de Brink in Kerkdriel hier rekening mee houden. Of mail ze via

Eetcafé Rozen Op de Brink in Kerkdriel zeker een goed idee!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Kerkdriel. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Eetcaf√© Rozen Op de Brink en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Eetcaf√© Rozen Op de Brink overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Ga naar Eetcafé Rozen Op de Brink in Kerkdriel! Voor een gezellige avond

Heb je zin om wat te eten in Kerkdriel, maar wil je een keer verandering van spijs? Eetcafé Rozen Op de Brink is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Eetcafé Rozen Op de Brink in Kerkdriel behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Eetcafé Rozen Op de Brink in Kerkdriel

Waar heb je zon aan? Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Kerkdriel.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Zin aan Sushi? In Kerkdriel kun je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Kerkdriel geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Op zoek naar een actie? 

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Eetcafé Rozen Op de Brink in Kerkdriel gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Eetcafé Rozen Op de Brink in Kerkdriel actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Tafeltje bij het raam? Bel even!

Surf even snel naar de website van Eetcaf√© Rozen Op de Brink en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Eetcaf√© Rozen Op de Brink in Kerkdriel en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Eetcaf√© Rozen Op de Brink vinden.

Eetcafé Rozen Op de Brink is erg druk, even bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje !

Gezien de populariteit van Eetcaf√© Rozen Op de Brink is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Eetcaf√© Rozen Op de Brink in Kerkdriel laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Eetcaf√© Rozen Op de Brink biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Eetcafé Rozen Op de Brink via de telefoon op: 418674195. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Eetcafé Rozen Op de Brink op: Zandstraat 9 in Kerkdriel.

Door Rick