• za. jul 13th, 2024
Chinees Restaurant Lei Ping in Nieuwleusen. Lekker restaurants in de buurt van Nieuwleusen

Die Heere Sewentien

Sparrenburgstraat 9

5244 JC Rosmalen

Noord Brabant

U kunt ons bellen op: 735217744

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Een keer wat anders? Ga naar Die Heere Sewentien in Rosmalen!

Heb je zin om wat te eten in Rosmalen, maar wil je een keer verandering van spijs? Die Heere Sewentien is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Die Heere Sewentien in Rosmalen behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Hunker alvast naar wat je voorgeschoteld gaat krijgen!

Op de webpagina van Die Heere Sewentien in Rosmalen biedt Die Heere Sewentien  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Die Heere Sewentien! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Die Heere Sewentien in Rosmalen

Het beste restaurant is Die Heere Sewentien in Rosmalen

Als je nou gezellig wat wilt eten in Rosmalen, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Rosmalen, Die Heere Sewentien is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Die Heere Sewentien is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Die Heere Sewentien.

Reviews, adres- en contactgegevens online van Die Heere Sewentien

Check ook even de reviews van Die Heere Sewentien en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Die Heere Sewentien in Rosmalen kun je ook de adresgegevens: Sparrenburgstraat 9 in Rosmalen vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 735217744 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Die Heere Sewentien in Rosmalen hier rekening mee houden. Of mail ze via

Bella Italia in Rosmalen reserveer een plaatsje!

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Rosmalen gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Die Heere Sewentien is populair dus reserveer vooraf!

Gezien de populariteit van Die Heere Sewentien is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Die Heere Sewentien in Rosmalen laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Die Heere Sewentien biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Fan van Sushi? In Rosmalen moet je zijn!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Rosmalen geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Zin in Restaurant? Die Heere Sewentien in Rosmalen is absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Rosmalen. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Die Heere Sewentien en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Die Heere Sewentien overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Grieks of Turks? De keus is aan jou!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Rosmalen.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check de webpagina voor acties en kortingen!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Die Heere Sewentien in Rosmalen gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Die Heere Sewentien in Rosmalen actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Verzeker jezelf van een tafel en bel even!

Surf even snel naar de website van Die Heere Sewentien en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Die Heere Sewentien in Rosmalen en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Die Heere Sewentien vinden.

Kijk voor korting op de website van Die Heere Sewentien in Rosmalen!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Die Heere Sewentien in Rosmalen kun je de kortingen vinden en ook of Die Heere Sewentien speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Die Heere Sewentien in Rosmalen voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Die Heere Sewentien in Rosmalen kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Tips en tricks voor lekker en goed eten, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Die Heere Sewentien in Rosmalen geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Die Heere Sewentien via de telefoon op: 735217744. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Die Heere Sewentien op: Sparrenburgstraat 9 in Rosmalen.

Door Maaike