• vr. jul 19th, 2024
Chinees Restaurant Lei Ping in Nieuwleusen. Lekker restaurants in de buurt van Nieuwleusen

De Eendracht B.V.

Hoogstraat 37

1391 BR Abcoude

Utrecht

U kunt ons bellen op: 294287211

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Een keer wat anders? Ga naar De Eendracht B.V. in Abcoude!

Heb je zin om wat te eten in Abcoude, maar wil je een keer verandering van spijs? De Eendracht B.V. is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en De Eendracht B.V. in Abcoude behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Hunker alvast naar wat je voorgeschoteld gaat krijgen!

Op de webpagina van De Eendracht B.V. in Abcoude biedt De Eendracht B.V.  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij De Eendracht B.V.! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

De Eendracht B.V. in Abcoude

Het beste restaurant is De Eendracht B.V. in Abcoude

Als je nou gezellig wat wilt eten in Abcoude, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Abcoude, De Eendracht B.V. is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over De Eendracht B.V. is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij De Eendracht B.V..

Reviews, adres- en contactgegevens online van De Eendracht B.V.

Check ook even de reviews van De Eendracht B.V. en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van De Eendracht B.V. in Abcoude kun je ook de adresgegevens: Hoogstraat 37 in Abcoude vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 294287211 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van De Eendracht B.V. in Abcoude hier rekening mee houden. Of mail ze via

Bella Italia in Abcoude reserveer een plaatsje!

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Abcoude gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

De Eendracht B.V. is populair dus reserveer vooraf!

Gezien de populariteit van De Eendracht B.V. is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij De Eendracht B.V. in Abcoude laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten De Eendracht B.V. biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Fan van Sushi? In Abcoude moet je zijn!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Abcoude geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Zin in Restaurant? De Eendracht B.V. in Abcoude is absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Abcoude. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar De Eendracht B.V. en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van De Eendracht B.V. overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Grieks of Turks? De keus is aan jou!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Abcoude.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check de webpagina voor acties en kortingen!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft De Eendracht B.V. in Abcoude gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of De Eendracht B.V. in Abcoude actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Verzeker jezelf van een tafel en bel even!

Surf even snel naar de website van De Eendracht B.V. en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij De Eendracht B.V. in Abcoude en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van De Eendracht B.V. vinden.

Kijk voor korting op de website van De Eendracht B.V. in Abcoude!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van De Eendracht B.V. in Abcoude kun je de kortingen vinden en ook of De Eendracht B.V. speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van De Eendracht B.V. in Abcoude voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van De Eendracht B.V. in Abcoude kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Tips en tricks voor lekker en goed eten, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij De Eendracht B.V. in Abcoude geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met De Eendracht B.V. via de telefoon op: 294287211. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind De Eendracht B.V. op: Hoogstraat 37 in Abcoude.

Door Maaike