• do. jul 25th, 2024
De Duck in Veenendaal. Lekker restaurants in de buurt van Veenendaal

De Diemense Herberg

Muiderstraatweg 55

1111 PT Diemen

Noord Holland

U kunt ons bellen op: 206995242

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Tips en tricks voor lekker en goed eten, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij De Diemense Herberg in Diemen geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Het beste restaurant is De Diemense Herberg in Diemen

Als je nou gezellig wat wilt eten in Diemen, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Diemen, De Diemense Herberg is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over De Diemense Herberg is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij De Diemense Herberg.

Zin in Restaurant? De Diemense Herberg in Diemen is absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Diemen. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar De Diemense Herberg en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van De Diemense Herberg overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Reviews, adres- en contactgegevens online van De Diemense Herberg

Check ook even de reviews van De Diemense Herberg en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van De Diemense Herberg in Diemen kun je ook de adresgegevens: Muiderstraatweg 55 in Diemen vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 206995242 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van De Diemense Herberg in Diemen hier rekening mee houden. Of mail ze via

Bella Italia in Diemen reserveer een plaatsje!

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Diemen gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

De Diemense Herberg is populair dus reserveer vooraf!

Gezien de populariteit van De Diemense Herberg is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij De Diemense Herberg in Diemen laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten De Diemense Herberg biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Fan van Sushi? In Diemen moet je zijn!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Diemen geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Hunker alvast naar wat je voorgeschoteld gaat krijgen!

Op de webpagina van De Diemense Herberg in Diemen biedt De Diemense Herberg  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij De Diemense Herberg! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
De Diemense Herberg in Diemen

Grieks of Turks? De keus is aan jou!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Diemen.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check de webpagina voor acties en kortingen!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft De Diemense Herberg in Diemen gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of De Diemense Herberg in Diemen actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Een keer wat anders? Ga naar De Diemense Herberg in Diemen!

Heb je zin om wat te eten in Diemen, maar wil je een keer verandering van spijs? De Diemense Herberg is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en De Diemense Herberg in Diemen behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Verzeker jezelf van een tafel en bel even!

Surf even snel naar de website van De Diemense Herberg en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij De Diemense Herberg in Diemen en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van De Diemense Herberg vinden.

Kijk voor korting op de website van De Diemense Herberg in Diemen!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van De Diemense Herberg in Diemen kun je de kortingen vinden en ook of De Diemense Herberg speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van De Diemense Herberg in Diemen voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van De Diemense Herberg in Diemen kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met De Diemense Herberg via de telefoon op: 206995242. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind De Diemense Herberg op: Muiderstraatweg 55 in Diemen.

Door Maaike