• do. apr 18th, 2024
De Duck in Veenendaal. Lekker restaurants in de buurt van Veenendaal

China Garden

Pepijnstraat 11

5921 HK Venlo

Limburg

U kunt ons bellen op: 773825764

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Tips en tricks voor lekker en goed eten, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij China Garden in Venlo geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Het beste restaurant is China Garden in Venlo

Als je nou gezellig wat wilt eten in Venlo, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Venlo, China Garden is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over China Garden is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij China Garden.

Zin in Restaurant? China Garden in Venlo is absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Venlo. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar China Garden en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van China Garden overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Reviews, adres- en contactgegevens online van China Garden

Check ook even de reviews van China Garden en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van China Garden in Venlo kun je ook de adresgegevens: Pepijnstraat 11 in Venlo vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 773825764 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van China Garden in Venlo hier rekening mee houden. Of mail ze via

Bella Italia in Venlo reserveer een plaatsje!

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Venlo gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

China Garden is populair dus reserveer vooraf!

Gezien de populariteit van China Garden is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij China Garden in Venlo laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten China Garden biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Fan van Sushi? In Venlo moet je zijn!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Venlo geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Hunker alvast naar wat je voorgeschoteld gaat krijgen!

Op de webpagina van China Garden in Venlo biedt China Garden  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij China Garden! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
China Garden in Venlo

Grieks of Turks? De keus is aan jou!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Venlo.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check de webpagina voor acties en kortingen!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft China Garden in Venlo gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of China Garden in Venlo actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Een keer wat anders? Ga naar China Garden in Venlo!

Heb je zin om wat te eten in Venlo, maar wil je een keer verandering van spijs? China Garden is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en China Garden in Venlo behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Verzeker jezelf van een tafel en bel even!

Surf even snel naar de website van China Garden en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij China Garden in Venlo en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van China Garden vinden.

Kijk voor korting op de website van China Garden in Venlo!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van China Garden in Venlo kun je de kortingen vinden en ook of China Garden speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van China Garden in Venlo voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van China Garden in Venlo kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met China Garden via de telefoon op: 773825764. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind China Garden op: Pepijnstraat 11 in Venlo.

Door Maaike