• wo. jun 19th, 2024
Café- Restaurant Het Wapen Van Grouw in Grou

Brasserie Tante Pos BV

Markt 17

7731 DB Ommen

Overijssel

U kunt ons bellen op: 0529-451813

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Brasserie Tante Pos BV in Ommen geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Ommen is Brasserie Tante Pos BV

Als je nou gezellig wat wilt eten in Ommen, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Ommen, Brasserie Tante Pos BV is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Brasserie Tante Pos BV is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Brasserie Tante Pos BV.

Brasserie Tante Pos BV is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van Brasserie Tante Pos BV is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Brasserie Tante Pos BV in Ommen laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Brasserie Tante Pos BV biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van Brasserie Tante Pos BV in Ommen biedt Brasserie Tante Pos BV  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Brasserie Tante Pos BV! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar Brasserie Tante Pos BV in Ommen!

Heb je zin om wat te eten in Ommen, maar wil je een keer verandering van spijs? Brasserie Tante Pos BV is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurants nederland de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Brasserie Tante Pos BV in Ommen behoort zeker tot een van de beste Restaurants nederland in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Brasserie Tante Pos BV in Ommen

Brasserie Tante Pos BV in Ommen daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Ommen. Heb je zin in Restaurants nederland? Ga dan gezellig met de hele familie naar Brasserie Tante Pos BV en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Brasserie Tante Pos BV overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van Brasserie Tante Pos BV in Ommen!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Brasserie Tante Pos BV in Ommen kun je de kortingen vinden en ook of Brasserie Tante Pos BV speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Brasserie Tante Pos BV in Ommen voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Brasserie Tante Pos BV in Ommen kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Brasserie Tante Pos BV in Ommen gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Brasserie Tante Pos BV in Ommen actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van Brasserie Tante Pos BV vind je hier 

Check ook even de reviews van Brasserie Tante Pos BV en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Brasserie Tante Pos BV in Ommen kun je ook de adresgegevens: Markt 17 in Ommen vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 0529-451813 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Brasserie Tante Pos BV in Ommen hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Brasserie Tante Pos BV en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Brasserie Tante Pos BV in Ommen en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Brasserie Tante Pos BV vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurants nederland.

Neem contact op met Brasserie Tante Pos BV via de telefoon op: 0529-451813. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Brasserie Tante Pos BV op: Markt 17 in Ommen.

Door Rick