• do. apr 18th, 2024
De Duck in Veenendaal. Lekker restaurants in de buurt van Veenendaal

ARARAT ARMEENS RESTAURANT

St. Annastraat 58

6524 GG Nijmegen

Gelderland

U kunt ons bellen op: 0243238782 / 0640172

Of e-mailen naar: [email protected]

En bezoek onze website: ararat-nijmegen.nl

Tips en tricks voor lekker en goed eten, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij ARARAT ARMEENS RESTAURANT in Nijmegen geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Het beste restaurant is ARARAT ARMEENS RESTAURANT in Nijmegen

Als je nou gezellig wat wilt eten in Nijmegen, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Nijmegen, ARARAT ARMEENS RESTAURANT is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over ARARAT ARMEENS RESTAURANT is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij ARARAT ARMEENS RESTAURANT.

Zin in Restaurant? ARARAT ARMEENS RESTAURANT in Nijmegen is absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Nijmegen. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar ARARAT ARMEENS RESTAURANT en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van ARARAT ARMEENS RESTAURANT overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Reviews, adres- en contactgegevens online van ARARAT ARMEENS RESTAURANT

Check ook even de reviews van ARARAT ARMEENS RESTAURANT en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website ararat-nijmegen.nl van ARARAT ARMEENS RESTAURANT in Nijmegen kun je ook de adresgegevens: St. Annastraat 58 in Nijmegen vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 0243238782 / 0640172 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van ARARAT ARMEENS RESTAURANT in Nijmegen hier rekening mee houden. Of mail ze via [email protected]

Bella Italia in Nijmegen reserveer een plaatsje!

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Nijmegen gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

ARARAT ARMEENS RESTAURANT is populair dus reserveer vooraf!

Gezien de populariteit van ARARAT ARMEENS RESTAURANT is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij ARARAT ARMEENS RESTAURANT in Nijmegen laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten ARARAT ARMEENS RESTAURANT biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Fan van Sushi? In Nijmegen moet je zijn!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Nijmegen geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Hunker alvast naar wat je voorgeschoteld gaat krijgen!

Op de webpagina van ARARAT ARMEENS RESTAURANT in Nijmegen biedt ARARAT ARMEENS RESTAURANT  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij ARARAT ARMEENS RESTAURANT! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
ARARAT ARMEENS RESTAURANT in Nijmegen

Grieks of Turks? De keus is aan jou!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Nijmegen.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check de webpagina voor acties en kortingen!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft ARARAT ARMEENS RESTAURANT in Nijmegen gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of ARARAT ARMEENS RESTAURANT in Nijmegen actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Een keer wat anders? Ga naar ARARAT ARMEENS RESTAURANT in Nijmegen!

Heb je zin om wat te eten in Nijmegen, maar wil je een keer verandering van spijs? ARARAT ARMEENS RESTAURANT is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en ARARAT ARMEENS RESTAURANT in Nijmegen behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Verzeker jezelf van een tafel en bel even!

Surf even snel naar de website van ARARAT ARMEENS RESTAURANT en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij ARARAT ARMEENS RESTAURANT in Nijmegen en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van ARARAT ARMEENS RESTAURANT vinden.

Kijk voor korting op de website van ARARAT ARMEENS RESTAURANT in Nijmegen!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van ARARAT ARMEENS RESTAURANT in Nijmegen kun je de kortingen vinden en ook of ARARAT ARMEENS RESTAURANT speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van ARARAT ARMEENS RESTAURANT in Nijmegen voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van ARARAT ARMEENS RESTAURANT in Nijmegen kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met ARARAT ARMEENS RESTAURANT via de telefoon op: 0243238782 / 0640172. Of via email: [email protected]. Of bezoek hun website: ararat-nijmegen.nl

Je vind ARARAT ARMEENS RESTAURANT op: St. Annastraat 58 in Nijmegen.

Door Maaike