• zo. feb 25th, 2024

Witte Berg Café Restaurant , De in Lomm

De Brasserie in Breskens

Witte Berg Café Restaurant , De

Kapelstraat 31

5943 AE Lomm

Limburg

U kunt ons bellen op: 774731236

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

1 van de lekkerste restaurant’s: Witte Berg Caf√© Restaurant , De in Lomm

Als je nou gezellig wat wilt eten in Lomm, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Lomm, Witte Berg Café Restaurant , De is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Witte Berg Café Restaurant , De is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Witte Berg Café Restaurant , De.

Nieuwsgierig naar wat je te eten kan bestellen?

Op de webpagina van Witte Berg Caf√© Restaurant , De in Lomm biedt Witte Berg Caf√© Restaurant , De  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Witte Berg Caf√© Restaurant , De! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Of voor korting op de website van Witte Berg Café Restaurant , De in Lomm!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Witte Berg Café Restaurant , De in Lomm kun je de kortingen vinden en ook of Witte Berg Café Restaurant , De speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Witte Berg Café Restaurant , De in Lomm voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Witte Berg Café Restaurant , De in Lomm kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Witte Berg Café Restaurant , De in Lomm

Zin om gezellig samen uit eten te gaan?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Witte Berg Caf√© Restaurant , De in Lomm geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Hier vind u Witte Berg Caf√© Restaurant , De op adres- en reserveren kan op 774731236

Check ook even de reviews van Witte Berg Caf√© Restaurant , De en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Witte Berg Caf√© Restaurant , De in Lomm kun je ook de adresgegevens: Kapelstraat 31 in Lomm vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 774731236 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Witte Berg Caf√© Restaurant , De in Lomm hier rekening mee houden. Of mail ze via

Witte Berg Café Restaurant , De in Lomm zeker een goed idee!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Lomm. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Witte Berg Caf√© Restaurant , De en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Witte Berg Caf√© Restaurant , De overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Ga naar Witte Berg Café Restaurant , De in Lomm! Voor een gezellige avond

Heb je zin om wat te eten in Lomm, maar wil je een keer verandering van spijs? Witte Berg Café Restaurant , De is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Witte Berg Café Restaurant , De in Lomm behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Witte Berg Café Restaurant , De in Lomm

Waar heb je zon aan? Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Lomm.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Zin aan Sushi? In Lomm kun je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Lomm geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Op zoek naar een actie? 

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Witte Berg Café Restaurant , De in Lomm gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Witte Berg Café Restaurant , De in Lomm actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Tafeltje bij het raam? Bel even!

Surf even snel naar de website van Witte Berg Caf√© Restaurant , De en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Witte Berg Caf√© Restaurant , De in Lomm en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Witte Berg Caf√© Restaurant , De vinden.

Witte Berg Café Restaurant , De is erg druk, even bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje !

Gezien de populariteit van Witte Berg Caf√© Restaurant , De is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Witte Berg Caf√© Restaurant , De in Lomm laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Witte Berg Caf√© Restaurant , De biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Witte Berg Café Restaurant , De via de telefoon op: 774731236. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Witte Berg Café Restaurant , De op: Kapelstraat 31 in Lomm.

Door Rick