• do. jun 8th, 2023
Café- Restaurant Het Wapen Van Grouw in Grou

VOF Restaurant Tante Kee

Julianalaan 14

2159 LA Kaag

Zuid Holland

U kunt ons bellen op: 0252-544206

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij VOF Restaurant Tante Kee in Kaag geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Kaag is VOF Restaurant Tante Kee

Als je nou gezellig wat wilt eten in Kaag, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Kaag, VOF Restaurant Tante Kee is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over VOF Restaurant Tante Kee is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij VOF Restaurant Tante Kee.

VOF Restaurant Tante Kee is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van VOF Restaurant Tante Kee is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij VOF Restaurant Tante Kee in Kaag laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten VOF Restaurant Tante Kee biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van VOF Restaurant Tante Kee in Kaag biedt VOF Restaurant Tante Kee  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij VOF Restaurant Tante Kee! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar VOF Restaurant Tante Kee in Kaag!

Heb je zin om wat te eten in Kaag, maar wil je een keer verandering van spijs? VOF Restaurant Tante Kee is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurants nederland de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en VOF Restaurant Tante Kee in Kaag behoort zeker tot een van de beste Restaurants nederland in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

VOF Restaurant Tante Kee in Kaag

VOF Restaurant Tante Kee in Kaag daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Kaag. Heb je zin in Restaurants nederland? Ga dan gezellig met de hele familie naar VOF Restaurant Tante Kee en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van VOF Restaurant Tante Kee overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van VOF Restaurant Tante Kee in Kaag!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van VOF Restaurant Tante Kee in Kaag kun je de kortingen vinden en ook of VOF Restaurant Tante Kee speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van VOF Restaurant Tante Kee in Kaag voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van VOF Restaurant Tante Kee in Kaag kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft VOF Restaurant Tante Kee in Kaag gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of VOF Restaurant Tante Kee in Kaag actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van VOF Restaurant Tante Kee vind je hier 

Check ook even de reviews van VOF Restaurant Tante Kee en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van VOF Restaurant Tante Kee in Kaag kun je ook de adresgegevens: Julianalaan 14 in Kaag vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 0252-544206 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van VOF Restaurant Tante Kee in Kaag hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van VOF Restaurant Tante Kee en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij VOF Restaurant Tante Kee in Kaag en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van VOF Restaurant Tante Kee vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurants nederland.

Neem contact op met VOF Restaurant Tante Kee via de telefoon op: 0252-544206. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind VOF Restaurant Tante Kee op: Julianalaan 14 in Kaag.