• di. apr 16th, 2024
VOF Adamidu-Epskamp- Ziangalos-Sarantoudi in Ede

VOF Auberge Oasis

Provincialeweg Zuid 144

6438 BK Oirsbeek

Limburg

U kunt ons bellen op: 046-4421260

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Waar kun je lekker eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij VOF Auberge Oasis in Oirsbeek geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Top restaurant VOF Auberge Oasis in Oirsbeek

Als je nou gezellig wat wilt eten in Oirsbeek, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Oirsbeek, VOF Auberge Oasis is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over VOF Auberge Oasis is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij VOF Auberge Oasis.

Lees reviews van VOF Auberge Oasis en vind hier, adres- en contact gegevens 

Check ook even de reviews van VOF Auberge Oasis en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van VOF Auberge Oasis in Oirsbeek kun je ook de adresgegevens: Provincialeweg Zuid 144 in Oirsbeek vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 046-4421260 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van VOF Auberge Oasis in Oirsbeek hier rekening mee houden. Of mail ze via

VOF Auberge Oasis is heel geliefd dus reserveer alvast!

Gezien de populariteit van VOF Auberge Oasis is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij VOF Auberge Oasis in Oirsbeek laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten VOF Auberge Oasis biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Benieuwd naar wat je te eten gaat krijgen!

Op de webpagina van VOF Auberge Oasis in Oirsbeek biedt VOF Auberge Oasis  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij VOF Auberge Oasis! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
VOF Auberge Oasis in Oirsbeek

Zin in Frans restaurant? VOF Auberge Oasis in Oirsbeek een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Oirsbeek. Heb je zin in Frans restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar VOF Auberge Oasis en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van VOF Auberge Oasis overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Of wat anders in Oirsbeek?

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Oirsbeek gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Fan van Aziatisch? In Oirsbeek kan je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Oirsbeek geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Of Grieks of Turks? Het kan allemaal!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Oirsbeek.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check het web voor acties!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft VOF Auberge Oasis in Oirsbeek gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of VOF Auberge Oasis in Oirsbeek actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Denk ook aan VOF Auberge Oasis in Oirsbeek!

Heb je zin om wat te eten in Oirsbeek, maar wil je een keer verandering van spijs? VOF Auberge Oasis is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Frans restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en VOF Auberge Oasis in Oirsbeek behoort zeker tot een van de beste Frans restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Vin veel informatie op de website van VOF Auberge Oasis in Oirsbeek!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van VOF Auberge Oasis in Oirsbeek kun je de kortingen vinden en ook of VOF Auberge Oasis speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van VOF Auberge Oasis in Oirsbeek voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van VOF Auberge Oasis in Oirsbeek kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Wil je het mooiste plekje? Bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van VOF Auberge Oasis en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij VOF Auberge Oasis in Oirsbeek en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van VOF Auberge Oasis vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Frans restaurant.

Neem contact op met VOF Auberge Oasis via de telefoon op: 046-4421260. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind VOF Auberge Oasis op: Provincialeweg Zuid 144 in Oirsbeek.

Door Amanda