• zo. jul 21st, 2024
Café- Restaurant Het Wapen Van Grouw in Grou

THE Bombay Spice

Wemenstraat 59

7551 EW Hengelo

Overijssel

U kunt ons bellen op: 074-2433669

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij THE Bombay Spice in Hengelo geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Hengelo is THE Bombay Spice

Als je nou gezellig wat wilt eten in Hengelo, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Hengelo, THE Bombay Spice is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over THE Bombay Spice is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij THE Bombay Spice.

THE Bombay Spice is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van THE Bombay Spice is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij THE Bombay Spice in Hengelo laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten THE Bombay Spice biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van THE Bombay Spice in Hengelo biedt THE Bombay Spice  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij THE Bombay Spice! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar THE Bombay Spice in Hengelo!

Heb je zin om wat te eten in Hengelo, maar wil je een keer verandering van spijs? THE Bombay Spice is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Indiaas restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en THE Bombay Spice in Hengelo behoort zeker tot een van de beste Indiaas restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

THE Bombay Spice in Hengelo

THE Bombay Spice in Hengelo daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Hengelo. Heb je zin in Indiaas restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar THE Bombay Spice en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van THE Bombay Spice overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van THE Bombay Spice in Hengelo!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van THE Bombay Spice in Hengelo kun je de kortingen vinden en ook of THE Bombay Spice speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van THE Bombay Spice in Hengelo voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van THE Bombay Spice in Hengelo kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft THE Bombay Spice in Hengelo gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of THE Bombay Spice in Hengelo actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van THE Bombay Spice vind je hier 

Check ook even de reviews van THE Bombay Spice en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van THE Bombay Spice in Hengelo kun je ook de adresgegevens: Wemenstraat 59 in Hengelo vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 074-2433669 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van THE Bombay Spice in Hengelo hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van THE Bombay Spice en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij THE Bombay Spice in Hengelo en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van THE Bombay Spice vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Indiaas restaurant.

Neem contact op met THE Bombay Spice via de telefoon op: 074-2433669. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind THE Bombay Spice op: Wemenstraat 59 in Hengelo.

Door Rick