• di. mei 21st, 2024
Café- Restaurant Het Wapen Van Grouw in Grou

Tapasbar QUE Pasa

Dommelstraat 19

5611 CJ Eindhoven

Noord Brabant

U kunt ons bellen op: 040-2444196

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Tapasbar QUE Pasa in Eindhoven geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Eindhoven is Tapasbar QUE Pasa

Als je nou gezellig wat wilt eten in Eindhoven, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Eindhoven, Tapasbar QUE Pasa is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Tapasbar QUE Pasa is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Tapasbar QUE Pasa.

Tapasbar QUE Pasa is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van Tapasbar QUE Pasa is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Tapasbar QUE Pasa in Eindhoven laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Tapasbar QUE Pasa biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van Tapasbar QUE Pasa in Eindhoven biedt Tapasbar QUE Pasa  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Tapasbar QUE Pasa! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar Tapasbar QUE Pasa in Eindhoven!

Heb je zin om wat te eten in Eindhoven, maar wil je een keer verandering van spijs? Tapasbar QUE Pasa is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Tapasbar QUE Pasa in Eindhoven behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Tapasbar QUE Pasa in Eindhoven

Tapasbar QUE Pasa in Eindhoven daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Eindhoven. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Tapasbar QUE Pasa en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Tapasbar QUE Pasa overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van Tapasbar QUE Pasa in Eindhoven!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Tapasbar QUE Pasa in Eindhoven kun je de kortingen vinden en ook of Tapasbar QUE Pasa speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Tapasbar QUE Pasa in Eindhoven voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Tapasbar QUE Pasa in Eindhoven kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Tapasbar QUE Pasa in Eindhoven gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Tapasbar QUE Pasa in Eindhoven actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van Tapasbar QUE Pasa vind je hier 

Check ook even de reviews van Tapasbar QUE Pasa en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Tapasbar QUE Pasa in Eindhoven kun je ook de adresgegevens: Dommelstraat 19 in Eindhoven vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 040-2444196 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Tapasbar QUE Pasa in Eindhoven hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Tapasbar QUE Pasa en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Tapasbar QUE Pasa in Eindhoven en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Tapasbar QUE Pasa vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Tapasbar QUE Pasa via de telefoon op: 040-2444196. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Tapasbar QUE Pasa op: Dommelstraat 19 in Eindhoven.

Door Rick