• vr. jun 21st, 2024
De Bokke Pruik in Hardenberg

Tapas Parador

Hamersveldseweg 55

3833 GL Leusden

Utrecht

U kunt ons bellen op: 642228022

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

1 van de lekkerste restaurant’s: Tapas Parador in Leusden

Als je nou gezellig wat wilt eten in Leusden, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Leusden, Tapas Parador is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Tapas Parador is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Tapas Parador.

Tapas Parador is erg druk, even bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje !

Gezien de populariteit van Tapas Parador is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Tapas Parador in Leusden laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Tapas Parador biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Hier vind u Tapas Parador op adres- en reserveren kan op 642228022

Check ook even de reviews van Tapas Parador en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Tapas Parador in Leusden kun je ook de adresgegevens: Hamersveldseweg 55 in Leusden vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 642228022 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Tapas Parador in Leusden hier rekening mee houden. Of mail ze via

Tapas Parador in Leusden zeker een goed idee!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Leusden. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Tapas Parador en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Tapas Parador overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Tapas Parador in Leusden

Zin om gezellig samen uit eten te gaan?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Tapas Parador in Leusden geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Waar heb je zon aan? Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Leusden.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Zin aan Sushi? In Leusden kun je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Leusden geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Nieuwsgierig naar wat je te eten kan bestellen?

Op de webpagina van Tapas Parador in Leusden biedt Tapas Parador  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Tapas Parador! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Op zoek naar een actie? 

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Tapas Parador in Leusden gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Tapas Parador in Leusden actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Of voor korting op de website van Tapas Parador in Leusden!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Tapas Parador in Leusden kun je de kortingen vinden en ook of Tapas Parador speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Tapas Parador in Leusden voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Tapas Parador in Leusden kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Tafeltje bij het raam? Bel even!

Surf even snel naar de website van Tapas Parador en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Tapas Parador in Leusden en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Tapas Parador vinden.

Ga naar Tapas Parador in Leusden! Voor een gezellige avond

Heb je zin om wat te eten in Leusden, maar wil je een keer verandering van spijs? Tapas Parador is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Tapas Parador in Leusden behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Tapas Parador via de telefoon op: 642228022. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Tapas Parador op: Hamersveldseweg 55 in Leusden.

Door Rick