• zo. sep 24th, 2023
Boerderij Hermans Dijkstra in Midwolda

Strandpaviljoen ´t Torentje

Volkerakstraat 334

1784 HL Den Helder

Noord Holland

U kunt ons bellen op: 0223-618239

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Het beste restaurant is Strandpaviljoen ´t Torentje in Den Helder

Als je nou gezellig wat wilt eten in Den Helder, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Den Helder, Strandpaviljoen ´t Torentje is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Strandpaviljoen ´t Torentje is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Strandpaviljoen ´t Torentje.

Strandpaviljoen ´t Torentje in Den Helder absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Den Helder. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Strandpaviljoen ¬¥t Torentje en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Strandpaviljoen ¬¥t Torentje overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Adres- en contactgegevens van Strandpaviljoen ´t Torentje vind je hieronder met reviews

Check ook even de reviews van Strandpaviljoen ¬¥t Torentje en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Strandpaviljoen ¬¥t Torentje in Den Helder kun je ook de adresgegevens: Volkerakstraat 334 in Den Helder vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 0223-618239 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Strandpaviljoen ¬¥t Torentje in Den Helder hier rekening mee houden. Of mail ze via

Na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Strandpaviljoen ¬¥t Torentje!

Op de webpagina van Strandpaviljoen ¬¥t Torentje in Den Helder biedt Strandpaviljoen ¬¥t Torentje  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Strandpaviljoen ¬¥t Torentje! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Reserveer vooraf bij Strandpaviljoen ¬¥t Torentje

Gezien de populariteit van Strandpaviljoen ¬¥t Torentje is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Strandpaviljoen ¬¥t Torentje in Den Helder laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Strandpaviljoen ¬¥t Torentje biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Strandpaviljoen ´t Torentje in Den Helder

Tips voor lekker eten in Den Helder, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Strandpaviljoen ¬¥t Torentje in Den Helder geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Wat nieuws proberen? Ga naar Strandpaviljoen ´t Torentje in Den Helder!

Heb je zin om wat te eten in Den Helder, maar wil je een keer verandering van spijs? Strandpaviljoen ´t Torentje is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Strandpaviljoen ´t Torentje in Den Helder behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade fan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Den Helder.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Den Helder geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Den Helder gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Bekijk de website voor acties van Strandpaviljoen ¬¥t Torentje in Den Helder!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Strandpaviljoen ´t Torentje in Den Helder gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Strandpaviljoen ´t Torentje in Den Helder actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Strandpaviljoen ´t Torentje in Den Helder kun je de kortingen vinden en ook of Strandpaviljoen ´t Torentje speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Strandpaviljoen ´t Torentje in Den Helder voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Strandpaviljoen ´t Torentje in Den Helder kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Speciale wensen bel even en verzeker je zelf van top service!

Surf even snel naar de website van Strandpaviljoen ¬¥t Torentje en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Strandpaviljoen ¬¥t Torentje in Den Helder en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Strandpaviljoen ¬¥t Torentje vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Strandpaviljoen ´t Torentje via de telefoon op: 0223-618239. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Strandpaviljoen ´t Torentje op: Volkerakstraat 334 in Den Helder.

Door Rick