• ma. apr 22nd, 2024
De Duck in Veenendaal. Lekker restaurants in de buurt van Veenendaal

Selamat Makan

Voorstraat 100

3512 AV Utrecht

Utrecht

U kunt ons bellen op: 302368917

Of e-mailen naar: [email protected]

En bezoek onze website: www.selamat-makan.nl

Tips en tricks voor lekker en goed eten, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Selamat Makan in Utrecht geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Het beste restaurant is Selamat Makan in Utrecht

Als je nou gezellig wat wilt eten in Utrecht, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Utrecht, Selamat Makan is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Selamat Makan is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Selamat Makan.

Zin in Restaurant? Selamat Makan in Utrecht is absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Utrecht. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Selamat Makan en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Selamat Makan overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Reviews, adres- en contactgegevens online van Selamat Makan

Check ook even de reviews van Selamat Makan en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website www.selamat-makan.nl van Selamat Makan in Utrecht kun je ook de adresgegevens: Voorstraat 100 in Utrecht vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 302368917 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Selamat Makan in Utrecht hier rekening mee houden. Of mail ze via [email protected]

Bella Italia in Utrecht reserveer een plaatsje!

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Utrecht gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Selamat Makan is populair dus reserveer vooraf!

Gezien de populariteit van Selamat Makan is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Selamat Makan in Utrecht laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Selamat Makan biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Fan van Sushi? In Utrecht moet je zijn!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Utrecht geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Hunker alvast naar wat je voorgeschoteld gaat krijgen!

Op de webpagina van Selamat Makan in Utrecht biedt Selamat Makan  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Selamat Makan! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
Selamat Makan in Utrecht

Grieks of Turks? De keus is aan jou!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Utrecht.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check de webpagina voor acties en kortingen!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Selamat Makan in Utrecht gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Selamat Makan in Utrecht actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Een keer wat anders? Ga naar Selamat Makan in Utrecht!

Heb je zin om wat te eten in Utrecht, maar wil je een keer verandering van spijs? Selamat Makan is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Selamat Makan in Utrecht behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Verzeker jezelf van een tafel en bel even!

Surf even snel naar de website van Selamat Makan en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Selamat Makan in Utrecht en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Selamat Makan vinden.

Kijk voor korting op de website van Selamat Makan in Utrecht!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Selamat Makan in Utrecht kun je de kortingen vinden en ook of Selamat Makan speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Selamat Makan in Utrecht voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Selamat Makan in Utrecht kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Selamat Makan via de telefoon op: 302368917. Of via email: [email protected]. Of bezoek hun website: www.selamat-makan.nl

Je vind Selamat Makan op: Voorstraat 100 in Utrecht.

Door Maaike