• zo. mei 26th, 2024
Café- Restaurant Het Wapen Van Grouw in Grou

Restaurant The Long Beach

Kanaaldijk 31

1566 PA Assendelft

Noord Holland

U kunt ons bellen op: 075-6877627

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Restaurant The Long Beach in Assendelft geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Assendelft is Restaurant The Long Beach

Als je nou gezellig wat wilt eten in Assendelft, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Assendelft, Restaurant The Long Beach is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Restaurant The Long Beach is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Restaurant The Long Beach.

Restaurant The Long Beach is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van Restaurant The Long Beach is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Restaurant The Long Beach in Assendelft laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Restaurant The Long Beach biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van Restaurant The Long Beach in Assendelft biedt Restaurant The Long Beach  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Restaurant The Long Beach! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar Restaurant The Long Beach in Assendelft!

Heb je zin om wat te eten in Assendelft, maar wil je een keer verandering van spijs? Restaurant The Long Beach is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurants nederland de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Restaurant The Long Beach in Assendelft behoort zeker tot een van de beste Restaurants nederland in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Restaurant The Long Beach in Assendelft

Restaurant The Long Beach in Assendelft daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Assendelft. Heb je zin in Restaurants nederland? Ga dan gezellig met de hele familie naar Restaurant The Long Beach en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Restaurant The Long Beach overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van Restaurant The Long Beach in Assendelft!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Restaurant The Long Beach in Assendelft kun je de kortingen vinden en ook of Restaurant The Long Beach speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Restaurant The Long Beach in Assendelft voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Restaurant The Long Beach in Assendelft kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Restaurant The Long Beach in Assendelft gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Restaurant The Long Beach in Assendelft actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van Restaurant The Long Beach vind je hier 

Check ook even de reviews van Restaurant The Long Beach en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Restaurant The Long Beach in Assendelft kun je ook de adresgegevens: Kanaaldijk 31 in Assendelft vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 075-6877627 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Restaurant The Long Beach in Assendelft hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Restaurant The Long Beach en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Restaurant The Long Beach in Assendelft en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Restaurant The Long Beach vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurants nederland.

Neem contact op met Restaurant The Long Beach via de telefoon op: 075-6877627. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Restaurant The Long Beach op: Kanaaldijk 31 in Assendelft.

Door Rick