• zo. apr 21st, 2024
Café- Restaurant Het Wapen Van Grouw in Grou

Restaurant Sultan BV

Zuidplein 109

3083 CN Rotterdam

Zuid Holland

U kunt ons bellen op: 010-4859100

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Restaurant Sultan BV in Rotterdam geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Rotterdam is Restaurant Sultan BV

Als je nou gezellig wat wilt eten in Rotterdam, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Rotterdam, Restaurant Sultan BV is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Restaurant Sultan BV is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Restaurant Sultan BV.

Restaurant Sultan BV is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van Restaurant Sultan BV is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Restaurant Sultan BV in Rotterdam laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Restaurant Sultan BV biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van Restaurant Sultan BV in Rotterdam biedt Restaurant Sultan BV  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Restaurant Sultan BV! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar Restaurant Sultan BV in Rotterdam!

Heb je zin om wat te eten in Rotterdam, maar wil je een keer verandering van spijs? Restaurant Sultan BV is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Restaurant Sultan BV in Rotterdam behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Restaurant Sultan BV in Rotterdam

Restaurant Sultan BV in Rotterdam daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Rotterdam. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Restaurant Sultan BV en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Restaurant Sultan BV overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van Restaurant Sultan BV in Rotterdam!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Restaurant Sultan BV in Rotterdam kun je de kortingen vinden en ook of Restaurant Sultan BV speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Restaurant Sultan BV in Rotterdam voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Restaurant Sultan BV in Rotterdam kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Restaurant Sultan BV in Rotterdam gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Restaurant Sultan BV in Rotterdam actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van Restaurant Sultan BV vind je hier 

Check ook even de reviews van Restaurant Sultan BV en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Restaurant Sultan BV in Rotterdam kun je ook de adresgegevens: Zuidplein 109 in Rotterdam vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 010-4859100 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Restaurant Sultan BV in Rotterdam hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Restaurant Sultan BV en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Restaurant Sultan BV in Rotterdam en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Restaurant Sultan BV vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Restaurant Sultan BV via de telefoon op: 010-4859100. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Restaurant Sultan BV op: Zuidplein 109 in Rotterdam.

Door Rick