• di. jun 6th, 2023
Café- Restaurant Het Wapen Van Grouw in Grou

RA Kang Thai

Beeklaan 344

2562 BG Den Haag

Zuid Holland

U kunt ons bellen op: 070-3630765

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij RA Kang Thai in Den Haag geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Den Haag is RA Kang Thai

Als je nou gezellig wat wilt eten in Den Haag, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Den Haag, RA Kang Thai is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over RA Kang Thai is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij RA Kang Thai.

RA Kang Thai is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van RA Kang Thai is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij RA Kang Thai in Den Haag laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten RA Kang Thai biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van RA Kang Thai in Den Haag biedt RA Kang Thai  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij RA Kang Thai! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar RA Kang Thai in Den Haag!

Heb je zin om wat te eten in Den Haag, maar wil je een keer verandering van spijs? RA Kang Thai is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en RA Kang Thai in Den Haag behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

RA Kang Thai in Den Haag

RA Kang Thai in Den Haag daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Den Haag. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar RA Kang Thai en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van RA Kang Thai overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van RA Kang Thai in Den Haag!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van RA Kang Thai in Den Haag kun je de kortingen vinden en ook of RA Kang Thai speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van RA Kang Thai in Den Haag voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van RA Kang Thai in Den Haag kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft RA Kang Thai in Den Haag gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of RA Kang Thai in Den Haag actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van RA Kang Thai vind je hier 

Check ook even de reviews van RA Kang Thai en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van RA Kang Thai in Den Haag kun je ook de adresgegevens: Beeklaan 344 in Den Haag vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 070-3630765 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van RA Kang Thai in Den Haag hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van RA Kang Thai en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij RA Kang Thai in Den Haag en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van RA Kang Thai vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met RA Kang Thai via de telefoon op: 070-3630765. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind RA Kang Thai op: Beeklaan 344 in Den Haag.