• do. jul 25th, 2024
Servex BV in Tilburg

Pizzeria Pastorale

Kortekade 54 /A

3062 GT Rotterdam

Zuid Holland

U kunt ons bellen op: 010-2122010

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Zin om gezellig samen uit eten te gaan?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Pizzeria Pastorale in Rotterdam geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

1 van de lekkerste restaurant’s: Pizzeria Pastorale in Rotterdam

Als je nou gezellig wat wilt eten in Rotterdam, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Rotterdam, Pizzeria Pastorale is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Pizzeria Pastorale is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Pizzeria Pastorale.

Hier vind u Pizzeria Pastorale op adres- en reserveren kan op 010-2122010

Check ook even de reviews van Pizzeria Pastorale en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Pizzeria Pastorale in Rotterdam kun je ook de adresgegevens: Kortekade 54 /A in Rotterdam vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 010-2122010 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Pizzeria Pastorale in Rotterdam hier rekening mee houden. Of mail ze via

Pizzeria Pastorale in Rotterdam zeker een goed idee!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Rotterdam. Heb je zin in Italiaans restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Pizzeria Pastorale en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Pizzeria Pastorale overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Nieuwsgierig naar wat je te eten kan bestellen?

Op de webpagina van Pizzeria Pastorale in Rotterdam biedt Pizzeria Pastorale  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Pizzeria Pastorale! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Pizzeria Pastorale is erg druk, even bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje !

Gezien de populariteit van Pizzeria Pastorale is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Pizzeria Pastorale in Rotterdam laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Pizzeria Pastorale biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.
Pizzeria Pastorale in Rotterdam

Waar heb je zon aan? Grieks of Turks?

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Rotterdam.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Zin aan Sushi? In Rotterdam kun je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Rotterdam geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Op zoek naar een actie? 

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Pizzeria Pastorale in Rotterdam gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Pizzeria Pastorale in Rotterdam actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Of voor korting op de website van Pizzeria Pastorale in Rotterdam!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Pizzeria Pastorale in Rotterdam kun je de kortingen vinden en ook of Pizzeria Pastorale speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Pizzeria Pastorale in Rotterdam voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Pizzeria Pastorale in Rotterdam kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ga naar Pizzeria Pastorale in Rotterdam! Voor een gezellige avond

Heb je zin om wat te eten in Rotterdam, maar wil je een keer verandering van spijs? Pizzeria Pastorale is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Italiaans restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Pizzeria Pastorale in Rotterdam behoort zeker tot een van de beste Italiaans restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Tafeltje bij het raam? Bel even!

Surf even snel naar de website van Pizzeria Pastorale en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Pizzeria Pastorale in Rotterdam en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Pizzeria Pastorale vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Italiaans restaurant.

Neem contact op met Pizzeria Pastorale via de telefoon op: 010-2122010. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Pizzeria Pastorale op: Kortekade 54 /A in Rotterdam.

Door Rick