• ma. apr 22nd, 2024
VOF Adamidu-Epskamp- Ziangalos-Sarantoudi in Ede

Petit Restaurant Cafe De Paris BV

Markt 38

2611 GV Delft

Zuid Holland

U kunt ons bellen op: 015-2125115

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Waar kun je lekker eten?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Petit Restaurant Cafe De Paris BV in Delft geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Top restaurant Petit Restaurant Cafe De Paris BV in Delft

Als je nou gezellig wat wilt eten in Delft, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Delft, Petit Restaurant Cafe De Paris BV is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Petit Restaurant Cafe De Paris BV is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Petit Restaurant Cafe De Paris BV.

Lees reviews van Petit Restaurant Cafe De Paris BV en vind hier, adres- en contact gegevens 

Check ook even de reviews van Petit Restaurant Cafe De Paris BV en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Petit Restaurant Cafe De Paris BV in Delft kun je ook de adresgegevens: Markt 38 in Delft vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 015-2125115 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Petit Restaurant Cafe De Paris BV in Delft hier rekening mee houden. Of mail ze via

Petit Restaurant Cafe De Paris BV is heel geliefd dus reserveer alvast!

Gezien de populariteit van Petit Restaurant Cafe De Paris BV is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Petit Restaurant Cafe De Paris BV in Delft laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Petit Restaurant Cafe De Paris BV biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Benieuwd naar wat je te eten gaat krijgen!

Op de webpagina van Petit Restaurant Cafe De Paris BV in Delft biedt Petit Restaurant Cafe De Paris BV  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Petit Restaurant Cafe De Paris BV! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!
Petit Restaurant Cafe De Paris BV in Delft

Zin in Restaurants nederland? Petit Restaurant Cafe De Paris BV in Delft een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Delft. Heb je zin in Restaurants nederland? Ga dan gezellig met de hele familie naar Petit Restaurant Cafe De Paris BV en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Petit Restaurant Cafe De Paris BV overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Of wat anders in Delft?

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Delft gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Fan van Aziatisch? In Delft kan je terecht!

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Delft geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Of Grieks of Turks? Het kan allemaal!

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Delft.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Check het web voor acties!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Petit Restaurant Cafe De Paris BV in Delft gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Petit Restaurant Cafe De Paris BV in Delft actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Denk ook aan Petit Restaurant Cafe De Paris BV in Delft!

Heb je zin om wat te eten in Delft, maar wil je een keer verandering van spijs? Petit Restaurant Cafe De Paris BV is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurants nederland de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Petit Restaurant Cafe De Paris BV in Delft behoort zeker tot een van de beste Restaurants nederland in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Vin veel informatie op de website van Petit Restaurant Cafe De Paris BV in Delft!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Petit Restaurant Cafe De Paris BV in Delft kun je de kortingen vinden en ook of Petit Restaurant Cafe De Paris BV speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Petit Restaurant Cafe De Paris BV in Delft voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Petit Restaurant Cafe De Paris BV in Delft kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Wil je het mooiste plekje? Bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van Petit Restaurant Cafe De Paris BV en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Petit Restaurant Cafe De Paris BV in Delft en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Petit Restaurant Cafe De Paris BV vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurants nederland.

Neem contact op met Petit Restaurant Cafe De Paris BV via de telefoon op: 015-2125115. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Petit Restaurant Cafe De Paris BV op: Markt 38 in Delft.

Door Amanda