• do. apr 18th, 2024
Boerderij Hermans Dijkstra in Midwolda

Peper IS

Vleutenseweg 228

3532 HP Utrecht

Utrecht

U kunt ons bellen op: 030-2945952

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Het beste restaurant is Peper IS in Utrecht

Als je nou gezellig wat wilt eten in Utrecht, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Utrecht, Peper IS is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Peper IS is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Peper IS.

Peper IS in Utrecht absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Utrecht. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Peper IS en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Peper IS overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Adres- en contactgegevens van Peper IS vind je hieronder met reviews

Check ook even de reviews van Peper IS en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Peper IS in Utrecht kun je ook de adresgegevens: Vleutenseweg 228 in Utrecht vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 030-2945952 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Peper IS in Utrecht hier rekening mee houden. Of mail ze via

Na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Peper IS!

Op de webpagina van Peper IS in Utrecht biedt Peper IS  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Peper IS! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Reserveer vooraf bij Peper IS

Gezien de populariteit van Peper IS is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Peper IS in Utrecht laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Peper IS biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Peper IS in Utrecht

Tips voor lekker eten in Utrecht, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Peper IS in Utrecht geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Wat nieuws proberen? Ga naar Peper IS in Utrecht!

Heb je zin om wat te eten in Utrecht, maar wil je een keer verandering van spijs? Peper IS is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Peper IS in Utrecht behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade fan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Utrecht.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Utrecht geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Utrecht gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Bekijk de website voor acties van Peper IS in Utrecht!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Peper IS in Utrecht gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Peper IS in Utrecht actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Peper IS in Utrecht kun je de kortingen vinden en ook of Peper IS speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Peper IS in Utrecht voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Peper IS in Utrecht kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Speciale wensen bel even en verzeker je zelf van top service!

Surf even snel naar de website van Peper IS en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Peper IS in Utrecht en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Peper IS vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met Peper IS via de telefoon op: 030-2945952. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Peper IS op: Vleutenseweg 228 in Utrecht.

Door Rick