• zo. mei 28th, 2023
Café- Restaurant Het Wapen Van Grouw in Grou

New Happy Vita Rokkeveen

Quirinegang 51

2719 CG Zoetermeer

Zuid Holland

U kunt ons bellen op: 079-3616166

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Uit eten? Waar heb jij zin in?

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij New Happy Vita Rokkeveen in Zoetermeer geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Een lekker restaurant in Zoetermeer is New Happy Vita Rokkeveen

Als je nou gezellig wat wilt eten in Zoetermeer, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Zoetermeer, New Happy Vita Rokkeveen is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over New Happy Vita Rokkeveen is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij New Happy Vita Rokkeveen.

New Happy Vita Rokkeveen is veelal volgeboekt, bel ff en reserveer!

Gezien de populariteit van New Happy Vita Rokkeveen is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij New Happy Vita Rokkeveen in Zoetermeer laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten New Happy Vita Rokkeveen biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Op voorhand een kijkje in de keuken nemen?

Op de webpagina van New Happy Vita Rokkeveen in Zoetermeer biedt New Happy Vita Rokkeveen  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij New Happy Vita Rokkeveen! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Ga naar New Happy Vita Rokkeveen in Zoetermeer!

Heb je zin om wat te eten in Zoetermeer, maar wil je een keer verandering van spijs? New Happy Vita Rokkeveen is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en New Happy Vita Rokkeveen in Zoetermeer behoort zeker tot een van de beste Restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade flan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

New Happy Vita Rokkeveen in Zoetermeer

New Happy Vita Rokkeveen in Zoetermeer daar moet je een keer geweest zijn

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Zoetermeer. Heb je zin in Restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar New Happy Vita Rokkeveen en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van New Happy Vita Rokkeveen overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Voor acties en kortingen bezoek de website van New Happy Vita Rokkeveen in Zoetermeer!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van New Happy Vita Rokkeveen in Zoetermeer kun je de kortingen vinden en ook of New Happy Vita Rokkeveen speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van New Happy Vita Rokkeveen in Zoetermeer voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van New Happy Vita Rokkeveen in Zoetermeer kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft New Happy Vita Rokkeveen in Zoetermeer gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of New Happy Vita Rokkeveen in Zoetermeer actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

De adres- en contactgegevens van New Happy Vita Rokkeveen vind je hier 

Check ook even de reviews van New Happy Vita Rokkeveen en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van New Happy Vita Rokkeveen in Zoetermeer kun je ook de adresgegevens: Quirinegang 51 in Zoetermeer vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: 079-3616166 om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van New Happy Vita Rokkeveen in Zoetermeer hier rekening mee houden. Of mail ze via

Verzeker je gezelschap van een tafel en bel even voor een reservering!

Surf even snel naar de website van New Happy Vita Rokkeveen en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij New Happy Vita Rokkeveen in Zoetermeer en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van New Happy Vita Rokkeveen vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Restaurant.

Neem contact op met New Happy Vita Rokkeveen via de telefoon op: 079-3616166. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind New Happy Vita Rokkeveen op: Quirinegang 51 in Zoetermeer.