• zo. okt 1st, 2023
Boerderij Hermans Dijkstra in Midwolda

Monte Napoleone

Mauritskade 95

2514 HH Den Haag

Zuid Holland

U kunt ons bellen op:

Of e-mailen naar:

En bezoek onze website:

Het beste restaurant is Monte Napoleone in Den Haag

Als je nou gezellig wat wilt eten in Den Haag, kijk dan even online naar de reviews en je ziet al snel dat het beste restaurant van Den Haag, Monte Napoleone is. Fluitje van een cent zo toch? Alles wat je zoekt over Monte Napoleone is online te vinden. Van contactgegevens, tot het adres, de menukaart en de meningen van alle gasten die hebben gedineerd bij Monte Napoleone.

Monte Napoleone in Den Haag absoluut een aanrader!

De keuze is er reuze aan het soort restaurants in Den Haag. Heb je zin in Italiaans restaurant? Ga dan gezellig met de hele familie naar Monte Napoleone en geniet van de overheerlijke gerechten die vers voor je worden bereid. Zodra je de drempel van Monte Napoleone overstapt, is het even of je in een andere wereld bent en kun je alles krijgen wat deze speciale keuken te bieden heeft.

Adres- en contactgegevens van Monte Napoleone vind je hieronder met reviews

Check ook even de reviews van Monte Napoleone en zie in een ogenblik wat er voor de kids te doen en te eten is. Op de website  van Monte Napoleone in Den Haag kun je ook de adresgegevens: Mauritskade 95 in Den Haag vinden voor je navigatie en een telefoonnummer: om je tafel te reserveren. Wanneer je allergieën hebt kun je dit doorgeven en dan zal de kok van Monte Napoleone in Den Haag hier rekening mee houden. Of mail ze via

Na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Monte Napoleone!

Op de webpagina van Monte Napoleone in Den Haag biedt Monte Napoleone  je op voorhand een kijkje in de keuken en na het bekijken van de foto’s wil je niets liever dan eten bij Monte Napoleone! Met bijvoorbeeld het all-you-can-eat concept kunnen jij en je gasten je buikje goed rond eten. Op de site kun je even bekijken wat de tarieven zijn en of dit inclusief of exclusief de drankjes is. Het kan lonen all inclusive te kiezen aangezien het eten je dorstig maakt en met de drankjes erbij in kun je zoveel drinken als je wilt!

Reserveer vooraf bij Monte Napoleone

Gezien de populariteit van Monte Napoleone is het verstandig even te bellen van te voren om jou en je familie te verzekeren van een mooi tafeltje. Als je gegeten hebt bij Monte Napoleone in Den Haag laat dan ook even een recensie achter op deze website. Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Op de website kun je ook zien welke vegan gerechten Monte Napoleone biedt en of ze rekening houden met lactose intolerantie en zwangere vrouwen.

Monte Napoleone in Den Haag

Tips voor lekker eten in Den Haag, vind je hier!

Gezellig hè, even lekker samen wat eten? Ja, maar er is zoveel keuze dat het soms moeilijk voor je kan zijn een restaurant te kiezen. Al eens bij Monte Napoleone in Den Haag geweest? Echt heel gezellig en lekker. Meestal als je je naasten vraagt wat zullen we eten is het antwoord: “Weet ik niet, waar heb jij zin in?” Er zijn ook zoveel verschillende restaurants met uitgebreide keukens dat je soms het overzicht wel even kwijt kunt raken.

Wat nieuws proberen? Ga naar Monte Napoleone in Den Haag!

Heb je zin om wat te eten in Den Haag, maar wil je een keer verandering van spijs? Monte Napoleone is een echte aanrader! Naast Sushi maakt Italiaans restaurant de laatste jaren ook een grote opmars in Nederland en Monte Napoleone in Den Haag behoort zeker tot een van de beste Italiaans restaurant in Nederland. Houd je van chips? Een lekkere burrito met gehakt, rijst en groenten is ook een zeer goede keuze. Heb je nog zin in een nagerecht probeer dan eens de chocolade fan, een verrukkelijke pudding met chocolade saus en kaneel.

Je kunt ook Grieks of Turks gaan eten in en rondom Den Haag.  De keukens hebben een brede kaart met voor ieder wat wils. Bij de Griek, kun je onder andere hemelse gyros krijgen en een super sappige mixed grill. Kies je toch voor Turks, neem dan lekker gekruide döner of een Lahmacun met shoarma.

Sushi restaurants namen een aantal jaar geleden hun intrek in Nederland en het lijkt wel of van de een op de andere dag een nieuwe ontstaat. Denk jij dat je de allerbeste sushi al geproefd hebt? Dan ben je zeker nog niet bij in Den Haag geweest! Ze werken met de aller verste ingrediënten en dat proef je aan elk gerecht. Of je nou kiest voor de Sashimi, de gunkan of maki roll, ze laten het je smaken zoals het je nog nooit gesmaakt heeft! Probeer ook de chef’s special en laat je verrassen door de creativiteit van de kok die jouw sushi met de fijnste finesse bereidt. Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

In plaats van Chinees kun je ook naar de gezellige Italiaan Restaurant in Den Haag gaan. Een echt Italiaans restaurant waar je bijvoorbeeld kunt kiezen voor lekkere romige pasta’s, rijk gevulde pizza’s en de echte Italiaanse klassieker, tiramisu, als nagerecht. Zoek op de website van dan kun je alvast de uitgebreide menukaart bekijken.

Bekijk de website voor acties van Monte Napoleone in Den Haag!

Ook voor de kleintjes en de senioren heeft Monte Napoleone in Den Haag gerechten op de menukaart staan. Controleer daarnaast even op de website of Monte Napoleone in Den Haag actiedagen hebben, zoals schoteldag of eventueel leuke kortingen voor bijvoorbeeld een 3-gangen keuze menu!

Hoewel uit eten gaan erg gezellig is, is het niet bepaald goedkoop. Helemaal als je met een compleet gezin naar een restaurant gaat. Op de site van Monte Napoleone in Den Haag kun je de kortingen vinden en ook of Monte Napoleone speciale tarieven hanteert wanneer je vroeg komt eten en of er korting voor kinderen is. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Monte Napoleone in Den Haag voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Als je liever afhaalt en thuis je eten opeet, kun je op de website van Monte Napoleone in Den Haag kijken of dit mogelijk is, de menukaart bekijken en ook direct bestellen. Op deze manier bespaar je ook weer wat geld op drankjes.

Speciale wensen bel even en verzeker je zelf van top service!

Surf even snel naar de website van Monte Napoleone en stel al watertandend je tafeltje vast veilig voor een avond boordevol lekker eten! Bij de reviews kun je zien hoeveel mensen voor jou al genoten hebben van een avondje bij Monte Napoleone in Den Haag en kun je lezen wat de gasten die voorgingen van Monte Napoleone vinden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het Italiaans restaurant.

Neem contact op met Monte Napoleone via de telefoon op: . Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Monte Napoleone op: Mauritskade 95 in Den Haag.

Door Rick